Skocz do zawartości
Gość MaRuH

Komp Zamiast Się Wyłączać Uruchamia Sie Ponownie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z moim 2 kompem, jak go wyłączam to on sie wyłaczy ale zaraz uruchamia sie ponownie sam, musze go wtedy wyłączyc przyciskajac przyscisk startu przez 5s ale wtedy on po ok minucie znów sam się włącza, żeby sie juz nie włączał musze wyłączyc listwe zasilajacą i jest spokój.

Nie wiem o co biega :blink:

Konfig:

P4 3Ghz

Gigabyte i915p

2x512 Kingstona w Dualu

radek X600pro

WD 120GB SATA

Huntke'y HK350AP

Prosze o pomoc bo to jest dość dziwne, co mam duchy w domu czy jak :-P

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe lol ja musze miec włączone WakeOnLan bo inaczej net mi nie bedzie działał, jak wyłacze WakeOnLan to komputer juz sam sie nie włącza ale za to o necie moge zapomniec, a zaczęło sie to wszystko od tego jak 3 dni temu przyszedl do mnie administrator sieci osiedlowej z jakims jakby rojterem ale to nie jest rojter jakas taka mala skrzynka, wywalil z kompa karte sieciowa kabel z anteny podlonczyl do tej malej skrzynki i teraz dziłam na zintegrowanej karcie sieciowej, no ale za to komputer sam mi sie włacza, da sie to jakos zrobic zeby bylo normalnie?????

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi