Gość MaRuH Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, mam problem z moim 2 kompem, jak go wyłączam to on sie wyłaczy ale zaraz uruchamia sie ponownie sam, musze go wtedy wyłączyc przyciskajac przyscisk startu przez 5s ale wtedy on po ok minucie znów sam się włącza, żeby sie juz nie włączał musze wyłączyc listwe zasilajacą i jest spokój. Nie wiem o co biega :blink: Konfig: P4 3Ghz Gigabyte i915p 2x512 Kingstona w Dualu radek X600pro WD 120GB SATA Huntke'y HK350AP Prosze o pomoc bo to jest dość dziwne, co mam duchy w domu czy jak :-P Edytowane 5 Stycznia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Masz włączone WakeOnLan?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A nawet nie wiem, a gdzie to sie sprawdza w biosie czy w windzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 W biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A nawet nie wiem, a gdzie to sie sprawdza w biosie czy w windzie? No jak już to w biosie, ale do tego chyba jakiś bodziec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neostrata Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 to nie to, ja mam wak on wylaczone a jednak podobne objawy, podejrzewam ze sa to objawy zlego lub luznego wpiecia jakichs skladnikow na plyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Hehe lol ja musze miec włączone WakeOnLan bo inaczej net mi nie bedzie działał, jak wyłacze WakeOnLan to komputer juz sam sie nie włącza ale za to o necie moge zapomniec, a zaczęło sie to wszystko od tego jak 3 dni temu przyszedl do mnie administrator sieci osiedlowej z jakims jakby rojterem ale to nie jest rojter jakas taka mala skrzynka, wywalil z kompa karte sieciowa kabel z anteny podlonczyl do tej malej skrzynki i teraz dziłam na zintegrowanej karcie sieciowej, no ale za to komputer sam mi sie włacza, da sie to jakos zrobic zeby bylo normalnie????? Edytowane 5 Stycznia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...