Skocz do zawartości
McBenner

Wyniki z 3dmarka 2003 (same wyniki)

Rekomendowane odpowiedzi

EEtam nie ma sie co o ten bench martwic :) i tak przez najblizszy rok wszyscy beda jeszcze uzywali do porownan 3dmark2k1 ze wzgledu na nikla obsluge dx9 przez karty, tak czy siak ma sie on nijak do gier a przynajmniej narazie. Moze za rok lub 2 jak dx9 stanie sie standardem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na detkach 42.68 skoczylo z 1421 na 1496 (w podpisie 95, ale tamten nie chcial sie wyslac). Probowalem 1500 przebic, ale nie ma sily ;)

Nie wiem jak u innych, ale u mnie na wersji PRO nie dalo sie wysylac wynikow. Jak ktos ma lepszy kluczyk, to poprosilbym PM. Moj sie okazal kiepski...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja skromnie 208 ;) Ale wywala mi info że uruchomi tylko jeden test z czterech bo więcej to może dlatego.

Eeee , no to cie lyknelem na spoko :lol:

Mam cale zajebiste 248 markow 8O :cry:

Pop....ny jest ten benchmark jak (tu wstawic odpowiednie slowo) :x

Wczesniej mialem tylko 5503 w 2k1 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po zainstalowaniu tych sterow 42.68 wuynik podskoczyl na 1500 markof ale na ekranie pojawil sie jakis czarny pasem wiec musialem je odinstalowac:(

te stery sa jakies nidorobie jeszcze poczekamy na certyfikowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nic nie mam :lol: :lol: === zero punktów !

Na karcie S3 Savage4 mimo że ma 32 MB pamięci i np. działa w grach NFSPU (na minimum detail), oraz w CMRR2.0 - (tu trochę rwie) także sprawdzałem że działa w NFSHP2 (!!!) - straszna kicha nie da się na tym już prawie grać - gra działa jak zając - tak skacze ;) a tu wspaniały 3DMark daje komunikat że żaden z testów nie może być uruchomiony ;)

poczekam aż wróci moja ATI i pooglądam slajdy przynajmniej.

Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...