Skocz do zawartości
McBenner

Wyniki z 3dmarka 2003 (same wyniki)

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam 1023 tu jest dowód http://service.futuremark.com/compare?2k3=292437 a burak snap nie wierzył że z radkiem 8500 bede tyle miał

wiesz mi tez swego czasu taki jeden burak z zor niewiezyl ze wyciagne 1000 punktow na celincie i gf1 w marku 2001se :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawel przystopuj, bardzo Cie prosze. Potem mowia, ze zaczynam.

Znajdz mi te slowa, pewnie wyjete z kontekstu.

Swoja droga ten wynik teraz tez kiepawy.

masz tu maly cytacik

1002 pkt na sprzecie ponizej icon_biggrin.gif

ja mialem 950 punktow na celinie 375 256mb ram i GF1 icon_biggrin.gif

szybko zmien grafike bo moja Celina cie przegoni icon_lol.gif

Prosze o linka do wyniku. Chyba, ze odrazu sie przyznasz, ze to bylo w 640x480

a tu odpowiedni post

nielubie jak mi ktos robi uwagi ze sobie testy robie w 640/480 :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yyy...eee...no, jakby Ci to wytlumaczyc :P

CLAP to Creative Labs Anihillator Pro.

Najlepszy z mozliwych gf1 (ddr i te sprawy - zajebisty jak na tamte czasy, lepszy od gf2mx400 sdr).

niestety moj to jakis ostry noname dodatkowo na sdrach do tego prawie niepodkrecalny :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni moj wynik 1468 byl na dentkach 42.86 - zero bugow.

Zainstalowalem dla sprawdzenia 42.68 - grafa straszna, ze hej. Ale wynik o rowniutkie 100pkt wiekszy.

Teraz motyw. Chyba na futuremark sie kapneli, ze chodzi lewy key i na moim pro juz nie moge zarejestrowac wyniku :P

Drugi problem jest zwiazany z plikiem jaki sie tworzy na HDD po opcji zapisania wyniku. Po co to jest, czym to otworzyc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi problem jest zwiazany z plikiem jaki sie tworzy na HDD po opcji zapisania wyniku. Po co to jest, czym to otworzyc ?

nie otworzysz, ale w wersji pro jest opcja: wyslij zapisany wynik, czy cos podobnego. Tylko ze wyniki z mojego pro tez sie nie wysylaly, nawet te zapisane. Zmienilem na zwykla i mam 1punkt mniej, ale wyslany pomiar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainstalowalem sobie 3d analyzera - taki programik, ktory emuluje pixel shadera i inne takie badziewia. w kazdym razie mam dostepne 3 testy gier. odpalilem sobie benchmark i zrobilem 8O . 873 pkt :!: :!: :!: . Przedtem bylo 202. Czyzby sama mozliwosc obslugi pixel shadera az tyle dawala?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wez kopsnij link do tego programa może sobie na dx 9.0 zrobie :))))

http://www.darkmoonbbs.org/files/tools/don...alyzer-v168.exe

to chyba to, zaraz sprawdze

UPD: nie widze emulacji ps2.0 itp, zerknijcie. instal ma ~425KB

UPD2:

http://www.tommti-systems.com/main-Dateien...analyzer-v2.exe

nowa wersja

UPD3:

z PS2 sie udalo, ale nie wiem, jak ustawic VS i test cztery nie poszedl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak zrobie zeby wszystko emulowal, mam dostepne wszystkie testy, ale przy mother nature wywala sie i pisze, ze nie mam vertex shadera (ktorego akurat mam - dziwne). demo niestety nie przechodzi cale w 3dmarku03 tylko wywala sie na battle of proxycon. tylko jedno mnie dziwi - czemu za cholere nie moge uruchomic 3dmarka 2001 z pixel shaderem. Nie jest to 3dmark2001 se330, tylko build 200. probowalem juz force hook dll ale to nic nie dawalo. Ale trzeba przyznac ze programik niezly - mozna miec pixel shadera nawet na rivieM64 :-). Szkoda tylko ze zamiast shaderow sa biale plamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hymmm.... ja tam jestem troche gupi chyba ale ktos niech napisze moze poradnik do 3danalyzera. odpalam przez niego 3dmarka wybierajac exe tym srodkowym i ma dalej not supported

A masz zainstalowane DirectX 9.0 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doodah, nie wystarczy tylko sobie odpalic ten programik. Nie pamieta juz dokladnie co trzeba tam pozaznaczac ale wiem, ze trzeba w odpowiedniej kolejnosci bo inaczej klapa.

Bylo na forum ale Ty poszukaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...