keiename Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 U mnie po podkreceniu radka do 310/310 wynik skoczyl do 1205 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes15 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 u mnie bez o/c 185 pkt, dentki 30.82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Na P4 + R8500 bez jakiegokolwiek kręcenia, stery Omega 62.92 -> 1339 punktów. http://service.futuremark.com/compare?2k3=294007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a ja mam 1023 tu jest dowód http://service.futuremark.com/compare?2k3=292437 a burak snap nie wierzył że z radkiem 8500 bede tyle miał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 a ja mam 1023 tu jest dowód http://service.futuremark.com/compare?2k3=292437 a burak snap nie wierzył że z radkiem 8500 bede tyle miałwiesz mi tez swego czasu taki jeden burak z zor niewiezyl ze wyciagne 1000 punktow na celincie i gf1 w marku 2001se :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 88!!! gf2mx400 rządzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mam 237pkt wow co za wynik:PPPPPPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Pawel przystopuj, bardzo Cie prosze. Potem mowia, ze zaczynam. Znajdz mi te slowa, pewnie wyjete z kontekstu. Swoja droga ten wynik teraz tez kiepawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Pawel przystopuj, bardzo Cie prosze. Potem mowia, ze zaczynam. Znajdz mi te slowa, pewnie wyjete z kontekstu. Swoja droga ten wynik teraz tez kiepawy. masz tu maly cytacik 1002 pkt na sprzecie ponizej icon_biggrin.gif ja mialem 950 punktow na celinie 375 256mb ram i GF1 icon_biggrin.gif szybko zmien grafike bo moja Celina cie przegoni icon_lol.gif Prosze o linka do wyniku. Chyba, ze odrazu sie przyznasz, ze to bylo w 640x480 a tu odpowiedni post nielubie jak mi ktos robi uwagi ze sobie testy robie w 640/480 :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 I doszedlem do wniosku, ze to musial byc CLAP. Czy to prawda, ze to CLAP ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 I doszedlem do wniosku, ze to musial byc CLAP. Czy to prawda, ze to CLAP ?a co to jest CALP :roll: czyzby cheat mode :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Yyy...eee...no, jakby Ci to wytlumaczyc :P CLAP to Creative Labs Anihillator Pro. Najlepszy z mozliwych gf1 (ddr i te sprawy - zajebisty jak na tamte czasy, lepszy od gf2mx400 sdr). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Dobra Panowie EOD A moderator/administrator niech wywali mój post i kilka poprzednich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Yyy...eee...no, jakby Ci to wytlumaczyc :P CLAP to Creative Labs Anihillator Pro. Najlepszy z mozliwych gf1 (ddr i te sprawy - zajebisty jak na tamte czasy, lepszy od gf2mx400 sdr). niestety moj to jakis ostry noname dodatkowo na sdrach do tego prawie niepodkrecalny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 13 !!!! Przęt mam słby więc sie nie dziwcie :D Niedługo będzie znaczaco lepeij bo znów go podkręcę :) ehhehehh marnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 1117 na sprzecie z podpisu czysty komp nowa winda 2k DX9 i detki 42.68 i cos mi sie wydaje ze cos nie gra bo ten wynik troche za maly tak mi sie wydaje przynajmniej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ostatni moj wynik 1468 byl na dentkach 42.86 - zero bugow. Zainstalowalem dla sprawdzenia 42.68 - grafa straszna, ze hej. Ale wynik o rowniutkie 100pkt wiekszy. Teraz motyw. Chyba na futuremark sie kapneli, ze chodzi lewy key i na moim pro juz nie moge zarejestrowac wyniku :P Drugi problem jest zwiazany z plikiem jaki sie tworzy na HDD po opcji zapisania wyniku. Po co to jest, czym to otworzyc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Drugi problem jest zwiazany z plikiem jaki sie tworzy na HDD po opcji zapisania wyniku. Po co to jest, czym to otworzyc ?nie otworzysz, ale w wersji pro jest opcja: wyslij zapisany wynik, czy cos podobnego. Tylko ze wyniki z mojego pro tez sie nie wysylaly, nawet te zapisane. Zmienilem na zwykla i mam 1punkt mniej, ale wyslany pomiar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 1687 sprzet jak w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes15 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 zainstalowalem sobie 3d analyzera - taki programik, ktory emuluje pixel shadera i inne takie badziewia. w kazdym razie mam dostepne 3 testy gier. odpalilem sobie benchmark i zrobilem 8O . 873 pkt :!: :!: :!: . Przedtem bylo 202. Czyzby sama mozliwosc obslugi pixel shadera az tyle dawala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 A jak sie ma sprawa z emulacja PS 2.0 ? Da sie odpalic game 4 na gf4ti ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 wez kopsnij link do tego programa może sobie na dx 9.0 zrobie :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 113pkt na tym co ponizej det 30.82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 wez kopsnij link do tego programa może sobie na dx 9.0 zrobie :)))) http://www.darkmoonbbs.org/files/tools/don...alyzer-v168.exe to chyba to, zaraz sprawdze UPD: nie widze emulacji ps2.0 itp, zerknijcie. instal ma ~425KB UPD2: http://www.tommti-systems.com/main-Dateien...analyzer-v2.exe nowa wersja UPD3: z PS2 sie udalo, ale nie wiem, jak ustawic VS i test cztery nie poszedl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 eh mam gf 2 mx 400 i qrde są problemy z uruchomienim tej 3 gry :/ Mimoz e mam ten program do emulacji shaderów, moze jakos inaczej opcje trzeba dobrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes15 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 jak zrobie zeby wszystko emulowal, mam dostepne wszystkie testy, ale przy mother nature wywala sie i pisze, ze nie mam vertex shadera (ktorego akurat mam - dziwne). demo niestety nie przechodzi cale w 3dmarku03 tylko wywala sie na battle of proxycon. tylko jedno mnie dziwi - czemu za cholere nie moge uruchomic 3dmarka 2001 z pixel shaderem. Nie jest to 3dmark2001 se330, tylko build 200. probowalem juz force hook dll ale to nic nie dawalo. Ale trzeba przyznac ze programik niezly - mozna miec pixel shadera nawet na rivieM64 :-). Szkoda tylko ze zamiast shaderow sa biale plamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 1734 na tym co widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 hymmm.... ja tam jestem troche gupi chyba ale ktos niech napisze moze poradnik do 3danalyzera. odpalam przez niego 3dmarka wybierajac exe tym srodkowym i ma dalej not supported Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 hymmm.... ja tam jestem troche gupi chyba ale ktos niech napisze moze poradnik do 3danalyzera. odpalam przez niego 3dmarka wybierajac exe tym srodkowym i ma dalej not supported A masz zainstalowane DirectX 9.0 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Doodah, nie wystarczy tylko sobie odpalic ten programik. Nie pamieta juz dokladnie co trzeba tam pozaznaczac ale wiem, ze trzeba w odpowiedniej kolejnosci bo inaczej klapa. Bylo na forum ale Ty poszukaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...