Skocz do zawartości
McBenner

Wyniki z 3dmarka 2003 (same wyniki)

Rekomendowane odpowiedzi

1172

PS- robię testy nie po to, żeby się zcigać- robię dla testowania stabilności. Wynik byłby wyższy, ale mam sterownikach ustawienia ( + Rage tweaker) na najwyższą jakość.

PS- w Win ME miałem 1142, czyli Win XP jest znacznie szybszy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radek 9500 Pro - 3400

... w tym tygodniu bede go krecil wiec ...

Ciekawe jak?

Normalnie, jak resztę kart... Ja jakoś zrobiłem prawie 4300, a ponad 4500 na tym forum nie jest taką rzadkością...

Z chęcią zobaczyłbym linka do Twojego wyniku 3dm2003.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radek 9500 Pro - 3400

Ciekawe jak?

Normalnie, jak resztę kart... Ja jakoś zrobiłem prawie 4300, a ponad 4500 na tym forum nie jest taką rzadkością...

Link jest w podpisie. Nie mam compare tylko zrzut, bo po zrobieniu sobie "legalnej" wersji Pro Futuremark zablokował możliwość opublikowania. Na compare mam największy 3852...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radek 9500 Pro - 3400

Ciekawe jak?

Link jest w podpisie. Nie mam compare tylko zrzut, bo po zrobieniu sobie "legalnej" wersji Pro Futuremark zablokował możliwość opublikowania. Na compare mam największy 3852...

Nie, żebym się przypiepszał, ale w 3dm 2001 masz kartę wykazaną jako 9700, teraz piszesz, że dopiero będziesz ją kręcił a na tamtym teście masz datę z 02.03.03 i podajesz taktowanie karty jakiego, o dużą flachę, żaden radek 9500pro nie jest w stanie osiągnąć.

Osobiście mi to wisi, tylko po co ta ściema?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...