Skocz do zawartości
McBenner

Wyniki z 3dmarka 2003 (same wyniki)

Rekomendowane odpowiedzi

sprzet jak w podpisie stery 30.82:

Test Results

Game Tests

3DMark Score 870 3DMarks

GT1 - Wings of Fury 57.2 fps

GT2 - Battle of Proxycon 5.7 fps

GT3 - Troll's Lair 5.2 fps

GT4 - Mother Nature Not Supported

CPU Tests

CPU Score 266.0 CPUMarks

CPU Test 1 26.6 fps

CPU Test 2 5.2 fps

Feature Tests

Fill Rate (Single-Texturing) 473.8 MTexels/s

Fill Rate (Multi-Texturing) 1038.5 MTexels/s

Vertex Shader 2.6 fps

Pixel Shader 2.0 Not Supported

Ragtroll 2.5 fps

i z prockiem na 1200(9*133)

1005 3DMarks

Jeden wieliki LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radek 9500 Pro - 3400

... w tym tygodniu bede go krecil wiec ...

Ciekawe jak?

Normalnie, jak resztę kart... Ja jakoś zrobiłem prawie 4300, a ponad 4500 na tym forum nie jest taką rzadkością...

Z chęcią zobaczyłbym linka do Twojego wyniku 3dm2003.

Link jest w podpisie. Nie mam compare tylko zrzut, bo po zrobieniu sobie "legalnej" wersji Pro Futuremark zablokował możliwość opublikowania. Na compare mam największy 3852...

Nie, żebym się przypiepszał, ale w 3dm 2001 masz kartę wykazaną jako 9700, teraz piszesz, że dopiero będziesz ją kręcił a na tamtym teście masz datę z 02.03.03 i podajesz taktowanie karty jakiego, o dużą flachę, żaden radek 9500pro nie jest w stanie osiągnąć.

Osobiście mi to wisi, tylko po co ta ściema?

:evil: :evil: :evil: Co Ty gadasz???? Przecież to nie ja pisałem, że BĘDĘ kręcił. To pisał thical . Ja już dawno podkręciłem (chcesz fotki radiatorów na pamięciach???) A o tym, że kartę wykazuje jako 9700... Pokaż mi Radka 9500, który w 3dMarku 2001SE będzie pokazywany jako 9500... A gwarantuję Ci, że dziesiątkom userów Radka 9500 pokazuje się, że to Radek... 9800 . Nie znasz przeróbek softowych???

I nie mów, że to ściema grrrrr :evil: :evil: :evil: :evil:

PS Napisz na priva to Ci wyślę adres, gdzie masz wysłać flachę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio chcialem sobie poprawic wynik i zapisac go na stronie futuremark. Jak dalem online results po tescie to stronka wypisuje mi - Project Submission Failed

a ponizej notka

Unfortunately your 3DMark03 Pro key can not be verified, and therefore we can not proceed. If you have purchased 3DMark03 Pro, and still get this error, please contact sales@futuremark.com with the details of your purchase. Thank you.

Chodzi o klucz, ktory wprowadzilem oczywiscie zdobywajac go z niejasnego zrodla. Z pewnoscia chlopaki z futuremark sie zabezpieczyli przed nielegalnym korzystaniem z 3dmarka w wersji pro uniemozliwiajac wejscie programowi, ktory korzysta z jakiegos lewego klucza. Wiec mam pytanie. Jak ten klucz zmienic ? Gdzie sie go wpisuje bo teraz w wersji pro nie ma takiej mozliwosci chyba ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres --> musisz odinstalować (S)Marka, usunąć wszystkie wpisy po nim w rejestrze (inaczej sam ci go zarejestruje :?: ) i zainstalować od nowa bez klucza.

Jordi23 --> wyniki zamieszczasz tak samo jak w 2001, tylko ne rejestruj wersji

Tak, to kurcze fakt. Ale lubie miec PRO :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 1672 PKT na Gigabyte Radeon 8500. Tym wynikiem zabijam większość tu prezentowanych GF4Ti4200 na XP1700+ juhb...coś tam kręconych na 2200+2400+ itp. nie mówiąc już o zabytkach typu GF3Ti200 , których to odpowiednikiem "podobno" jest moja karta.Zarówno karta jak i procesor nie kręcone. Sterowniki na default bez żadnych kombinacji , ale i tak pewnie zaraz przyjdzie Keares i napisze , że R8500 to badziew...he he

http://service.futuremark.com/compare?2k3=474513 ] http://service.futuremark.com/compare?2k3=474513 [/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1875ptk

1700+ @ 2.6ghz 185x14

Radeon 8500 @ 315/620

"max" timingi ram'ow

catalyst 3.2

chwiliwo katuje nowego abita na nforce i ten gowniany ram chodzi na nim na 460mhz :mrgreen: jak cos konkretniej pomecze podrzuce info :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcialbys zobaczyc wyniku na swoim procku z ti4200 bo podlamalbys sie :D

PS. pokaz wynik na podkreconych podzespolach (bo czuje walek).

He he , Berkut też zrobił wałek??

Tu masz jeszcze link do 2001SE tej karty na AMD XP1700+ http://service.futuremark.com/compare?2k1=4359004

I dla równowagi do GF4MX440 na "twoim"celku...

http://service.futuremark.com/compare?2k1=6077857

I jeszcze GF3Ti200 (niby odpowiednik Radka) na tej Pentiawce

http://service.futuremark.com/compare?2k1=5565941

PS: Wszystko default (o ile pamiętam)

PS:Zarąbiście się z tobą polemizuje (traktuj to jako komplement).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o blad znaleziony w 3dmarku2003.

Jezeli odpalisz 3dmarka na ustawieniach defaultowych (proc i grafa) dajesz potem hibernacje, zmieniasz taktowania proca i grafy to ten glupi 3dmark sie nie kapnie i w compare wypisze, ze masz nic nie podkrecone.

Wiec chcialem zobaczyc test 3dmark2003 na Twoim wykreconym na maxa sprzecie czy aby tak nie zrobiles. Jezeli nie to wynik bedzie jeszcze wiekszy, jezeli tak to po prostu sie posmiejemy i koniec :D

PS. dopuki tego nie udowodnisz bede sceptyczny co do tego wyniku (jakos juz tak mam).

PS2. apropo gf3ti200 na P4 2.4Ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o blad znaleziony w 3dmarku2003.

Jezeli odpalisz 3dmarka na ustawieniach defaultowych (proc i grafa) dajesz potem hibernacje, zmieniasz taktowania proca i grafy to ten glupi 3dmark sie nie kapnie i w compare wypisze, ze masz nic nie podkrecone.

Wiec chcialem zobaczyc test 3dmark2003 na Twoim wykreconym na maxa sprzecie czy aby tak nie zrobiles. Jezeli nie to wynik bedzie jeszcze wiekszy, jezeli tak to po prostu sie posmiejemy i koniec :D

PS. dopuki tego nie udowodnisz bede sceptyczny co do tego wyniku (jakos juz tak mam).

PS2. apropo gf3ti200 na P4 2.4Ghz

To co napisałeś to ciekawe ale dowiedziałem się o tym od ciebie.Najlepsze jest to , że kiedys robilem 2001SE na taktowaniu 320/320 i proc 2,98GHz i wynik był większy o 200pkt więc uznałem , że gra nie warta świeczki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...