Skocz do zawartości
McBenner

Wyniki z 3dmarka 2003 (same wyniki)

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o blad znaleziony w 3dmarku2003.

Jezeli odpalisz 3dmarka na ustawieniach defaultowych (proc i grafa) dajesz potem hibernacje, zmieniasz taktowania proca i grafy to ten glupi 3dmark sie nie kapnie i w compare wypisze, ze masz nic nie podkrecone.

Wiec chcialem zobaczyc test 3dmark2003 na Twoim wykreconym na maxa sprzecie czy aby tak nie zrobiles. Jezeli nie to wynik bedzie jeszcze wiekszy, jezeli tak to po prostu sie posmiejemy i koniec :D

PS. dopuki tego nie udowodnisz bede sceptyczny co do tego wyniku (jakos juz tak mam).

PS2. apropo gf3ti200 na P4 2.4Ghz

To co napisałeś to ciekawe ale dowiedziałem się o tym od ciebie.Najlepsze jest to , że kiedys robilem 2001SE na taktowaniu 320/320 i proc 2,98GHz i wynik był większy o 200pkt więc uznałem , że gra nie warta świeczki...

Sluchajcie ja mam 8000 tys pkt w 3Dmarku03, jak se ustawie rozdzielczosc na minimum :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://service.futuremark.com/compare?2k3=580315

4271

Ja tyle mam na celku 1400 bez podkrecania (bo mi wtedy nie startuje system ,moze ktos wie czemu :lol:  :?: ) pamieci 512MB Kings.HDD 80GB,ATI Rad. 9700 PRO,ABIT ST6. XP SP1.

Twoj link powinien wygladac tak

http://service.futuremark.com/compare?2k3=580315

abysmy mogli cos zobaczyc.

Napisze do Ciebie na priva w sprawie tego celka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ A o tym, że kartę wykazuje jako 9700... Pokaż mi Radka 9500, który w 3dMarku 2001SE będzie pokazywany jako 9500... A gwarantuję Ci, że dziesiątkom userów Radka 9500 pokazuje się, że to Radek... 9800 . Nie znasz przeróbek softowych???

.

zgadza sie Krootki ma racje tez mialem 9500 pro i po modzie softowym pokazywal mi w marku 9700pro pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...