berkut Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 kto ma teraz wyniki wieksze odemnie oprocz lancera ?Jakim cudem masz tyle punktow? 8O Zawarlem pakt z diablem ;] Moglbym miec wiecej ale musialbym bardziej podkrecic procka i grafe, mialbym wiecej gdybym nie mial jakiegos <span style="color:red;">[ciach!]</span>ego bug'a w biosie karty ktory mi nie daje wiecej niz 1170mhz na pamieciach dac na karcie bbc20000 - ty mnie przegonisz, ja cie dogonie ;] gdybym nie mial martwego mnoznika 10x i 10.5x / moda na vmem to bym mial wiecej ptk na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 kto ma teraz wyniki wieksze odemnie oprocz lancera ?Jakim cudem masz tyle punktow? 8O Zawarlem pakt z diablem ;] Moglbym miec wiecej ale musialbym bardziej podkrecic procka i grafe, mialbym wiecej gdybym nie mial jakiegos <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bug'a w biosie karty ktory mi nie daje wiecej niz 1170mhz na pamieciach dac na karcie bbc20000 - ty mnie przegonisz, ja cie dogonie ;] gdybym nie mial martwego mnoznika 10x i 10.5x / moda na vmem to bym mial wiecej ptk na 100% te punkty z lewymi Nvidia optymalizacjami sa nic nie warte :) . Nvidia zaplacila futurowi by zatwierdzil ich nowe sterowniki a teraz znowu Ati dalo w lape futurowi i jakims dziwnym trafem futuremark zlikwidowal liste hall of fame :lol: i doszukuje sie kolejnych optymalizacji NV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Skoro naprzemian daja w lape ati i nv to poco wogole mierzyc takimi smiesznymi rzeczami jak 3dmark O_o bo do tego sie to wszystko sprowadza : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...