zal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zlozylem nastepujacy zestaw: Asus P5B Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz Seagate 160gb Geil 1GB DDR2 800 5-5-5 Asus GF 7900 GS [1.2ns]256mb 256 bit DDR3 Samsung 19 920N calosc ma wyniesc troche ponad 3000 zł Czekam glownie na propozycje dotyczace karty graficznej i pamieci ram PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Monitor: LCD Benq FP91GP - 950zł moze ten monitor karta lepiej od galaxy a taniej masz palita ram mzoe w sumie być a jaki do tego zasilacz ? POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Chieftec 450 W A cos z radeonow moznaby wybrac w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Chieftec 450 W A cos z radeonow moznaby wybrac w podobnej cenie? tak x1950pro cena ok 700zl powercolor gdzieś widziałem za 695 tylko nei pamietam w jakim sklepie a chiftec raczej da radę POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A nie lepiej Huntkey 400W i grafa od Galaxy? X1950pro bym sobie odpuścił ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 A nie lepiej Huntkey 400W i grafa od Galaxy? X1950pro bym sobie odpuścił ;).no wiadomo ze lepiej huntkeya tylko neiweim czy autor ma jzu tego chifteca czy chce go kupić ogólnei ta seria szefów jest przeciętna wiec fakt jak jeszcze go nei ma to huntkey będzie lepszy a grafy sa porównywalne POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Również proponuje Huntka 350 X1950pro bym sobie odpuścił icon_wink2.gif. Dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Nie mam jescze zasilacza wiec zmienie na huntkeya jak radzicie. Z grafa mam najwiekszy dylemat wlasnie czy x1950pro lub 7900GS.....lub jescze inna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Bez oc to ati, można włączyć aa i hdr. Z oc nvidia, nie można aa i hdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 przegladalem testy radeona i okazalo sie ze w wiekszosci gier osiaga porownywalne wyniki do 7900GT a nawet lepsze np.Oblivion wiec biore x1950pro dzieki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 "Zestaw Ekonomiczny Do Gier" Playstation 3 :) :-P B-) :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zal Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Taaaaa +telewizor HD i juz calkiem ekonomiczny...żal.pl :blink: moglibyscie zaproponowac jeszcze alternatywna plytke z gigabyta?. Edytowane 5 Stycznia 2007 przez zal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Również proponuje Huntka 350 Dlaczego?? No właśnie? ;-) Ja tam proponuję tego radka. Ale płytę conajmniej Asus P5B-E Plus (wersja bez bajerów płyty P5B deluxe) bo gołe P5B ponoć nie zachwyca możliwościami OC. Alternatywa od Gigabyte nazywa się DS4. Ten chieftec 450 to dobry wybór, ale Huntkey hk-350 jest jeszcze lepszy. (Niech cie nie zmyli nazwa. To ten sam zasilacz co hk400, ale tak naprawdę to ma on około 450w i przy tym jest cichy i ma pierońsko stabilne napięcia. Najlepszy wybór w tej cenie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jest jeszcze Biostar Tforce P965 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Dlaczego?? Bo po o/c 7900gs nie zostawia suchej nitki na x1950pro. Więc po co brać x1950pro? Dla HDR+AA :lol:? Chyba, że ktoś jest fanatykiem ATI i wielbi ją pod niebiosa... Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zal Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) A ja nie bede zmienial decyzji przez kolesia ktory wielbi nvidia bo ma w swoim cfg.......a jakze by inaczej 7900GS :lol: :lol: :lol: :mur: Pozatym O/C mnie nie interesuje i dlatego x1950pro jest lepszy od "dziforsa 7900gs" PS.Jaka sucha nitka? Zaledwie pare fps w niektorych grach i to dopiero po mocnym o/C 7900gs Edytowane 5 Stycznia 2007 przez zal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Co nie zmienia faktu, że jakby dało się wyrwać (nowe) X1950PRO za cenę 7900GS to można się zastanawiać. Ekonomiczniej jest kupić grafę za 599zł i o/c. Niż dawać 679zł za coś o tej samej wydajności. (Tak, zaraz ktoś mnie wyśmiej, że 80zł przy całej kwocie kompa to jest nic... ale nawet jak się nie wymyśli w co te 80zł wpakować.... to może oddać potrzebującym ?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 przegladalem testy radeona i okazalo sie ze w wiekszosci gier osiaga porownywalne wyniki do 7900GT a nawet lepsze np.Oblivion wiec biore x1950pro dzieki za rady eh powiem twk zestaw nie do konca ekonomiczny, mieć c2d i nie kręcić to dla mnie nieporozumienie-to po ci ci p5b dlx? bez oc to starczy cokolwiek na 965.Galaxy jest lepsze od tego ati i to wcale nie dlatego twierdze,zę ją mam od niedawna. Po prostu mając ati człowiekj po jakimś czasie ma lekko dosyć jazd ze sterami-gra nie chodzi czekamy na nowe to mozę pójdzie ale za to inna przestanie. Coś takiego nv zaczyna tobić dopiero na 8800 więc seria 7900 jest bardziej sterowo dopracowana.Poza tym ostre o/c nie sdotre o/c ga;laxy czy palit bardzo fajnie sie kręćą, chłodzenie starcza to czemu nie? Ati ma po prostu symboliczne o/c i tyle. Jak ktoś uwielbiA ATI i nie kręci to ok karta moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) A ja nie bede zmienial decyzji przez kolesia ktory wielbi nvidia bo ma w swoim cfg.......a jakze by inaczej 7900GS :lol: :lol: :lol: :mur: Pozatym O/C mnie nie interesuje i dlatego x1950pro jest lepszy od "dziforsa 7900gs" PS.Jaka sucha nitka? Zaledwie pare fps w niektorych grach i to dopiero po mocnym o/C 7900gs 1. Nie wielbię Nvidii ;) 2. Skoro o/c cię nie interesuje, a chcesz zestaw ekonomiczny, to po ci ci taka mobo, a? :blink: 3. Rzeczywiście parę fps :mur:. Chyba mamy inną wersję googli... To co będziesz oszczędzał c2d na takiej mobo? Nie szkoda ci kasy? Wg mnie to mija się z celem. Rób co chcesz i bier co chcesz... Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zal Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) No dobra moze i nie chodzi tu juz o zestaw ekonomiczny razem all ma wyniesc ok 3300zł-3400[z monitorem] bo musze jescze mieec na nagryware i obudowe. Nie napisalem ze proca nie bede krecil chodzilo mi o karte :wink: . Namysle sie jeszcze nad kartą i mobo bo chcialbym cos od gigabyte. Ma ktos jescze jakies propozycje? P EDIT: zastanawiam sie nad radeon x1950pro powercolor[dobrze sie kreci :wink: ] albo 7900GS galaxy zalman 256 ddr3 1.2ns Edytowane 6 Stycznia 2007 przez zal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jaki bym ten 1950pro nie byl i tak galaxy po oc bedzie lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...