zabon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 posiadam ową płyte i procek (kce go podkrecić ,obecnie mam koło 20-30 stopni jak jest niepodktrecony ) mam pytanie jak podnieść napięcie , jakie są przypuisywane napiecia do predkosci o ile takie cos jest ... jakie napiecia proponujecie... chce sprubować dać ze 100 na 133 fsb jak daje na wiecej jak 120 to sie win nieładuje podobno to z braku napiecia.... a mam winde 2000 moze też trzba cos zrobić z samą windą zeby weszła ??? prosze o odpowiedzi dziekuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 przepraszam za tyle postoow jestem tu 1 raz i sie cios zepsyło ;( im sorry jestem stupid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 dane: procek intel celeron II Tualatin 1,2 fsb 100 płyta główna getway 618tas 512 pamięci <133> sdram chyba tak nato mówią :D win 2000 & xp ptyania: jak zmienić napięcie na tym sprzecie?? jakie sa możliwe napięcia.... ?? jakie napiecie bylo by najleprze....?? chce dać na 133 a jak sie uda wiecej jak jest możliwość chyba ze można zmienic mnożnik.... ale z mnoznikiem sie niechce bawić.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Dziwi mnie co sie stalo, ze wysylajac juz 3 wiadomosci nadal masz 1 na koncie :P Wejdz do biosu i tam bedzie pewnie cos takiego jak frequences and voltages. Tam sie ustawia taktowanie i napiecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...