mattnick Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Albo ja jestem jakiś specjalnej troski albo nie wiem...wpisuję nr listu przewozowego i dostaję: W zawiązku z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych nie będą wyświetlały się informacje o nazwisku Nadawcy i Odbiorcy przesyłki. Dane te będą dostępne po rejestracji i zalogowaniu. Formularz rejestracyjny dostępny jest w zakładce Narzędzia -> Formularz rejestracyjny. Więc co robię ? Rejestruję się, loguję wpisuję nr przesyłki i dostaję: W zawiązku z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych nie będą wyświetlały się informacje o nazwisku Nadawcy i Odbiorcy przesyłki. Dane te będą dostępne po rejestracji i zalogowaniu. Formularz rejestracyjny dostępny jest w zakładce Narzędzia -> Formularz rejestracyjny. Ma ktoś rozwiązanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 mattnick napisał(a): Albo ja jestem jakiś specjalnej troski albo nie wiem...wpisuję nr listu przewozowego i dostaję: W zawiązku z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych nie będą wyświetlały się informacje o nazwisku Nadawcy i Odbiorcy przesyłki. Dane te będą dostępne po rejestracji i zalogowaniu. Formularz rejestracyjny dostępny jest w zakładce Narzędzia -> Formularz rejestracyjny. Ma ktoś rozwiązanie ?? Wpisz za parę godzin. Jak przesyłka będzie w drodze to pod tym komunikatem pojawią się dane przesyłki. Przynajmniej parę dni temu tak miałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 'koleszka' ma w 100% racje - tak zawsze jest zaraz lub pare godzin po nadaniu przesyłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 KaZi napisał(a): 'koleszka' ma w 100% racje - tak zawsze jest zaraz lub pare godzin po nadaniu przesyłkigodzin upłynęło już 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 KaZi napisał(a): 'koleszka' ma w 100% racje - tak zawsze jest zaraz lub pare godzin po nadaniu przesyłkigodzin upłynęło już 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...