buła81 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 prosze o porade w sprawie odtwarzaczy mp4 sprzedawanych na alegro mp4 # 1 mp4 # 2 mp4 # 3 na pewno sluchawki z zestawu od razu do smietnika czy warto kupowac cos takiego ?? jaki rodzaj wyswietlacza wybrac i czy te ekrany na prawde maja 262 000 kolorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zaden z nich. To tani szajs i w tej cenie nie dostaniesz dobrego mp4. W tej cenie dostaniesz dobry mp3. I tylko ta opcja jest sensowna. A te wynalazki to czesto padaja a pozniej ludzie pisza na forach : pomocy , padlo i sie nie chce uruchomic po 2 tyg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja bym tego nie kupił głownie ze względu na awaryjność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Było, było i jeszcze raz było. Wystarczyło poszukać, Masz tu ciekawy link: Temat na forum.mp3store o odtwarzaczach mp4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 fakt, często złomy padają tani chinski syf :P ale pewnie sam sobie takiego kupie niedługo :) a ten padajacy tani chinski syf da sie wzglednie łatwo postawic na nogi przeflashowaniem firmware'a :) o ile nie jest uszkodzony w inny sposób. najlepiej zgrać na dysk firmware odrazu po zakupie. ale owszem zdarza sie ze padnie i nie da sie go ożywić ale 4-5 razy droższe iriver'y też padają, a tego bym nikomu nie życzył (SERWIS!!!!) wyswietlacze OLED w tych noname'ach to dno ostateczne, ale te niby-tft sa w miare (co nie znaczy że są dobre, poprostu da sie patrzec na to) 260k kolorów to ma ale tylko na aukcji :P ale różnica jest miedzy 260k a 65k. 1,8'' jest za mały. 2,0'' też :P ale zawsze to kawałek więcej, sa 2,5'' ale.. na http://futuretrend.pl/ możesz zobaczyć jak to będzie wyglądać (koleś też sprzedaje na allegro i ma nick FutureTrend) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGT Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Za taka cene stanowczo odradzam zakup mp4, ogólnie bardziej jestem za kupnem pożadnego mp3 mój kolega kupił sobie mp4 za 200 zł i po półtora tygodnia zaczoł mu sie psuc teraz po miesiacu ledwo sie wlacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Generalnie wszystkie odtwarzacze MP4 to syf, nie licząc iPoda. Za taką kasę możesz bez problemu kupić SanDiska Sansę m240, który wytrzymałością, bezawaryjnością i jakością dźwięku przebije wszystkie te nonejmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 i pomyśleć że tydzień temu kupiłem w sklepie mp3 Thompsona 512 mb z radiem za 149 zeta .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Thopsony też są do kitu. Poczytaj trochę na forum.mp3store.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 no właśnie czytałem i dlatego kupiłem ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...