Szymoon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 No kupiony jeszcze on nie jest, ale zaliczka i formalnosci juz porobione, wiec prawie kupiony. Troche lgupie pytanie, ale lepiej miec pewnosc, ze nie zrobilem akiegos bledu i ew. sie z tego wykrecac. Jaki sprzet ? Kolumny Avence Omega 509 Wzmacniacz NAD C350 k. muzyczna Terratec DMX 6FireLt Prosze jakiegos znawce o opinie. Mial byc sprzet do 5000 zl i tak mniej wiecej wyszlo. Jedyne czego nie jestem pewien do konca, to ten wzmacniacz. Bo kolumny na miejscu porownalem z Dali5005 i bardziej podobaly mi sie te co wybralem. Ale co z tym wzmacniaczem. Nie za slaby ? nie dosc dobry ? Kurcze takie zakupy to sie nie robi na rok-dwa, ale na 10 lat... wolalbym zeby wszystko bylo pewne. A o tej firmie Nad to dopiero w sklepie uslyszalem pierwszy raz... Bardzo bardzo prosze o opinie. Od tego stresu to sie rochorowywuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Przy tej klasie sprzętu audio to zdecydowanie preferowałbym zakup porządnego CD-Playera (np. Rotel), zamiast karty dźwiękowej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 moj kumpel ma ten wzmacniacz noi swietna sprawa bardzo fajny sprzecik a co do głosnikow nie mam osobiscie przekonania aczkolwiek najlepszy model w tej klasie cenowej :? jednak zakup oceniam 8/10 poprostu w sumie dobrze trafiłes .. bedziesz zadowolony a co do wzmacniacza to mowie ze bardzo dobry jest a tej firmy sprzet widzialem jak bylem 2 lata temy w Dani i polecam naprawde ... to jest moja opinia i czekaj na innych PS. zeby kazdy mogl sobie pozwolic na zakupik za 5000 : :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Przy tej klasie sprzętu audio to zdecydowanie preferowałbym zakup porządnego CD-Playera (np. Rotel), zamiast karty dźwiękowej...Moze za jakis czas, narazie mam k. dzwiekowa ktora swoja klasa odpowiada CD-playerowi za 1500zl. Ale ogolnie to nie mam to zle jak na ta okolice cenowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja twierdze ze cacy .... szczegolnie wznamcniacz ok .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...