FSC Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Mam do was pytanie. chce kupic kompa a raczej lapka z ta karta graficzna. ale nie wiem do czego mozna ta karte porownac. nie chce jej porownywac do produktow intela..chodzi mi o cos ze stajni ati lub nvidia. Mam w desktopie GF fx5200 128mb. Czy ten ati x200 to gorsza karta od tego geforca?...czy moze lepsza?...do czego byscie ja porownali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wydaje mi sie, ze plyta glowna w laptopie jest na 'czipsecie' x200 a karta graficzna to siakies energooszczedne x300 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wydaje mi sie, ze plyta glowna w laptopie jest na 'czipsecie' x200 a karta graficzna to siakies energooszczedne x300 ;)niestety nie.....chipste x200 i karta graficzna nazywa sie tak samo. ale nie o to pytalem..chodzi mi o porowniue jej do jakies karty z desktopow.....czy gorsza od fx5200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Na www.gph.benchmark.pl mozesz sobie porownac. Wynika z tej strony, ze FX5200 z 128 bitowymi pamieciami bedzie jednak troche szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Na www.gph.benchmark.pl mozesz sobie porownac. Wynika z tej strony, ze FX5200 z 128 bitowymi pamieciami bedzie jednak troche szybszy.dzieki za super link.....rzeczywiscie troszke wolniejsza...ale za to widac ze nowoczesniejsza. W sumie bede jej uzywal w lapku z celeronem M 1,7 ghz. mysle ze takie gry jak colin 4 pojda na tym sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...