PAtKA Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Mam pytanie. Nie znam sie na fotografii i dlatego potrzebuje pomocy. Czy jest mozliwosc odzyskania usunietych zdjec z karty w aparacie cyfrowym? jesli tak, to w jaki sposob, albo ile to moze kosztowac? ---------------------------------------------- Zła nazwa tematu ! +10% ostrzeżenia ... - MaciekCi Edytowane 6 Stycznia 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 BARDZO WAŻNE - PRZECZYTAJ REGULAMIN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Mam pytanie. Nie znam sie na fotografii i dlatego potrzebuje pomocy. Czy jest mozliwosc odzyskania usunietych zdjec z karty w aparacie cyfrowym? jesli tak, to w jaki sposob, albo ile to moze kosztowac? Tak jest to mozliwe. Poszukaj na forum wyrazen odzyskiwanie danych albo cos w tym rodzaju. Poszukaj rowniez na cyberfoto.pl Sa do tego programy odpowiednie. Ps mozna odzyskac 100% danych z karty jezeli po ich usunieciu nic nie bylo na niej zapisywane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 I musisz miec czytnik kart albo coś co wykrywa kartę jako dysk wymienny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tak jest to mozliwe. Poszukaj na forum wyrazen odzyskiwanie danych albo cos w tym rodzaju. Poszukaj rowniez na cyberfoto.pl Sa do tego programy odpowiednie. Ps mozna odzyskac 100% danych z karty jezeli po ich usunieciu nic nie bylo na niej zapisywane. Nie zawsze to dziala! Np. u mnie w archaicznym FujiFilmie A101 nie da sie odzyskac - aparat nadpisuje skasowane zdjecia 00h i programiki nic nie poradza. Z softu polecam Ontrack Easy Recovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAtKA Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) naprawde wielkie dzieki wszytskim za informacje!!! :) jestem dobrej mysli i mam nadzieje, ze je odzyskam :) pozdrawiam Edytowane 5 Stycznia 2007 przez PAtKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mam program który odzyskuje z fuji i innych , jeśli na akrcie nie było nic zapisane po skasowaniu, program darmowy :) i skuteczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mam program który odzyskuje z fuji i innych , jeśli na akrcie nie było nic zapisane po skasowaniu, program darmowy :) i skuteczny To może byś podał jaki to program ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 To sie nazywa: "XD-SD-MMC-Smartrecovery" Jakby ktoś chciał moge na maila dać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 http://www.z-a-recovery.com/ <-- tym kiedys mi sie udalo przywrocic z karty smartmedii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...