Skocz do zawartości
PAtKA

Odzyskiwanie Danych Z Karty Pamięci - Czy Możliwe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie. Nie znam sie na fotografii i dlatego potrzebuje pomocy. Czy jest mozliwosc odzyskania usunietych zdjec z karty w aparacie cyfrowym? jesli tak, to w jaki sposob, albo ile to moze kosztowac?

----------------------------------------------

Zła nazwa tematu ! +10% ostrzeżenia ... - MaciekCi

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Nie znam sie na fotografii i dlatego potrzebuje pomocy. Czy jest mozliwosc odzyskania usunietych zdjec z karty w aparacie cyfrowym? jesli tak, to w jaki sposob, albo ile to moze kosztowac?

Tak jest to mozliwe. Poszukaj na forum wyrazen odzyskiwanie danych albo cos w tym rodzaju. Poszukaj rowniez na cyberfoto.pl

Sa do tego programy odpowiednie.

Ps mozna odzyskac 100% danych z karty jezeli po ich usunieciu nic nie bylo na niej zapisywane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest to mozliwe. Poszukaj na forum wyrazen odzyskiwanie danych albo cos w tym rodzaju. Poszukaj rowniez na cyberfoto.pl

Sa do tego programy odpowiednie.

Ps mozna odzyskac 100% danych z karty jezeli po ich usunieciu nic nie bylo na niej zapisywane.

Nie zawsze to dziala! Np. u mnie w archaicznym FujiFilmie A101 nie da sie odzyskac - aparat nadpisuje skasowane zdjecia 00h i programiki nic nie poradza. Z softu polecam Ontrack Easy Recovery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi