sbchp250 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Szukam programu do tworzenie i modyfikacji partycji bez utraty danych. NIestety Partition MAgic 8 nie dziala na WIN 2003 server (nie da sie go zainstalowac - wykrywa bledna versje systemu) -Wersja dyskietkowa PM tez nie dziala Czy mozna zainstalowac PM jakims tajemnym sposobem :blink: ?? Czy jest jakis inny program ktory bedzie dzialal pod Win 2k3 ?? i przy okazji nie usuwal danych z partycji przy zminie rozmiaru ?? Edytowane 5 Stycznia 2007 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie ma to nic wspólnego z win2k3, ale można modyfikować partycje bez utraty danych... może będzie ci odpowiadało. Gparted LiveCD http://gparted.sourceforge.net/livecd.php SystemRescueCd z qtparted http://sysresccd.org/Main_Page Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 NIestety, nie moge uzyc LiveCD - nie mam aktualnie zadnego napedu pod reka ;( Tak to bym zaaplikowal Hiren's BootCD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 podałem darmowe rozwiązanie... poza tym to nie tylko LiveCD... np. LiveUSB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 LiveUSB tez mi nic nie da :mur: Ale dzieki za proby pomocy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 no szkoda, że nie napisałeś dokładnie prośby... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 A Acronis Disk Director? Oczywiscie w wersji server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...