mattnick Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Problem polega na tym, że mimo pojedynczego kliknięcia raz mysza liczy to za dwa...any hints ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Narzędzia - opcje folderów - klikanie elementów: - pojedyncze kliknięcie będzie otwierać element - dwukrotne kliknięcie będzie otwierać element ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Źle mnie zrozumiałeś...mam zaznaczone dobrze ale np. wysyła dwa razy ten sam post albo zaznacza cały wyraz zamiast pokazać tylko kursor...raz jest ok a zaraz qpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Zauważ, że jak lekko naciśniesz lub w innym miejscu przycisku (na myszy), to czasem łapie prawidłowo. Jeśli objawy się zgadzają, to zwykłe zużycie myszy. Przyciski to w rzeczywistości takie bardzo małe wystające plasticzki. Na górze są półokrągłe. Gdy się zetrą, to przycisk zsuwa się po tym. Można to wymienić używając tych z innej (padniętej) myszy lub nawet (ostatecznie) zamieniając z prawym klawiszem. Trzeba jednak uważać przy wyciąganiu, bo to cholernie łatwo rozwalić. Cała obudowa tego 'patyczka' rozkłada się na pół, ale ma mocne i ciasne zaczepy. Można ostatecznie wylutować całą konstrukcję. BTW: Logitech? Edytowane 5 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 a4tech ale 4 litery się zgadzają :) kiedyś też tak miałem już a potem było ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Może jeszcze kabel (zerwany podczas szarpnięcia, złamany podczas wyginania), wtyczka (ps/2) lub połączenie kabel-mysz (naderwane łączenia). Edit: @Mayo: Hehe. Kiedyś lutownicą grzałkową próbowałem przylutować kabelki w mini-jacku. Powiem Ci, że przylutowałem jeden, ale niestety stopiło to plastikową obudowę wtyczki. :P Edytowane 5 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Z tym wylutowywaniem to bm uważał - bardzo łatwo spalić przycisk... EDIT: Ja bardziej mówiłem o przegrzaniu się samych układów przycisku, jeśli będziemy zbytnio "nalegali" żeby obydwie nóżki wyszły ;) Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...