guru Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 witam mam pytanko jak zainstalwoac linuxa z tematu ?? wiadomo bootuje z plyty z linuxem dalej install cos tam czyta i pokazuje mi sie okienko ze znalazlo jakies sterowniki nvidia sata cos tam cos tam i pyta czy sa jeszcze jakies i mam trzy odpowiedzi check system YES I NO i nie wiem co tam mam zrobic jak biore no to mi error jakis i znowu do tego ekranu wraca ... skad mam wiedziec co tam mam za yesowac ?? prosba o pomoc bo nie jestem zbyt pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 1. Przeczyać dokładnie, co tam pisze 2. Można wpisać treść komunikatu w gógla - to zwykle pomaga 3. Mandriva to jednak nie najlepszy wybór - Susie czy Ubuntu lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Myślę, że to Ci się przyda - http://strefamandrivy.pl/baza_wiedzy/starter/install.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 wow dzieki tomek jak bede mial chwile to przesledze ,dzieki wielkie pozdrawiam temat chyba do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Nie ma za co ;) Również pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...