bryken Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) ale bez przesady majac najtanszego mobasa pod c2d zmieniamy w przyszlosci tylko mobo majac am2 zmieniamy wszystki i wiecej stracimy a powiedzcie mi ile stracimy na asrocku 50zl?? ja sie upieram asrock 199zk + c2d 649zl takie moje zdanie a przeciez samego mobasa nie bedzie ciezko zmienic. Edytowane 6 Stycznia 2007 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 no i sie zdenerwowalem... cholera no :P jestem zapalonym graczem, zarabiam niecale 500~ miesiecznie z czego polowa idzie na nauke a rodzicow nie stac zeby wylozyc 3k na nowgo pc wiec dam wam dobry przyklad, ci co zarabiaja wiecej niz ja moga sobie pozwolic na rarytasy jak C2D, Ja musialbym zbierac jakies 10 miesiecy zeby kupic C2D i jakies sensowne MOBO, a po 10 miesiaca napewno wejdzie nowa technologia, szybsze procki, lepsze chipsety, np. nowy amd, niestety jezeli chodzi o rynek PC jest coraz gozej bo okazuje sie ze przynajmniej raz na pol roku musimy cos w swoim PC wymienic, ja aktualnie mam Asusa A7N8X-E Deluxe + AMD Barton 2600+@3200+ i Abit R9550 vGuru 300@500|300@320 wiec i przymierzam sie do kupienia czegos "nowszego" i oczywiscie bedzie to Abit KN9 NF4 Ultra + AMD 3500+Orleans i jakis 7600GS/GT. Wezcie pod uwage to ze niektorych poprostu nie stac, a jakbym mial czekac az uzbeiram na cos lepszego to chyba w wieku 50 lat jak sie czegos dorobie bede sobie mogl kupic chyba super ultranowoczesny hiperodrzutowy srubokret zeby znajomemu ktory zarabia 10x wiecej niz ja zlozyc komputer. W skrocie. NIE KAZDEGO STAC NA NOWOSCI. a zbieranie kasy nie zawsze jest oplacalne !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 no i sie zdenerwowalem... [..] NIE KAZDEGO STAC NA NOWOSCI. a zbieranie kasy nie zawsze jest oplacalne !!! Takim ludziom polecam konsole z chipem ( bo za kilka gier mogli by już mieć mobo+proc). To nie jest tani "sport". Dobrze robisz nie kupując AM2 a AMD bo do 7600GS AM2 i C2D jest raczej na wyrost. AM2 i tym bardziej C2D jest raczej dla ludzi którzy za kilka miesięcy przesiądą się na coś z NV serii 8 lub ATI z R600 a i C2D jest zwłaszcza dla tych którzy lubią kręcić i cieszyć się dużym wzrostem wydajności ale nie każdego na to stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...