Skocz do zawartości
ietas>>

Jakiego Laptopa? Do 3000 Tys

Rekomendowane odpowiedzi

A my Cię prosimy o odrobinę wysiłku!

Napisz czego wymagasz, do czego go będziesz głównie używać.

No i dobrze by było jakbyś sam przez moment pomyślał i poszukał czegoś interesującego, a potem pytał czy słuszny wybór.

--edit--

I popraw nazwe tematu, bo obecnie nie ma jeszcze tak drogiego laptopa i moglibyśmy kupić ~200 naprawdę dobrych sztuk po 5tys.

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje Ci samemu trochę doczytać, bo z takim podejście to nawet nie zorientujesz się kiedy ktoś z nas chce Cię wyprowadzić w pole. Więc zamiast ufać komuś kogo nie znasz, lepiej też samemu nabyć trochę wiedzy.

Ode mnie z przyzoitych propozycji do 3k, to np. HP nx7400 EY505ES lub Asus A6RP-AP069.

Edytowane przez narcyz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laptop do 3000 tys.?

1. Laptopy do 3000 tys.

2. Laptop do 3000 zł.

Ad.

1. Nx 7400 EY505ES, w "softon" za 3125 zł jest już nawet nx 7400 EY508ES

2. w cenie 10 000 zł można kupić ich 300 (czadowo!!!).

Co do BENQ R55EG CM430/60GB/512MB/DVDRW/15,4 GLARE.

Ma niezłe parametry...niestety jest to jedyna firma, której lapka nawet nie miałem jeszcze w ręce, ale parametry za tę cenę (no i gwara 24 miechy!) ma dobre, z tym że ostatnio śledzę w tv (niemieckiej) problemy firmy BENQ i się zastanawiam, kto by przejął te gwarancję, gdyby padła ta firma...ale nie jest tak źle...może warto nawet go kupić?

Edytowane przez misico

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a asus a6km-q097 bedzie dobrym wyborem??

Chipset SISa mnie przeraża :D

Witam Serdecznie.

Moim zdaniem zdecydowanie lepiej kupić jakiegoś asusa, jakieś dwa tygodnie temu kupiłem ten sprzęt i jestem bardzo zadowolony ;) http://microsklep.pl/szczegoly.php?id_prod...amp;action=more

Pozdrawiam

Asus ma w miare tanio i w miare solidnie - też posiadam lapka, seria A6F

Pozdrawiam

Poznaniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi