ietas>> Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Prosze o pomoc jak w temacie Naprawiany w serwisie RTV: http://serwis-tv.com Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) A my Cię prosimy o odrobinę wysiłku! Napisz czego wymagasz, do czego go będziesz głównie używać. No i dobrze by było jakbyś sam przez moment pomyślał i poszukał czegoś interesującego, a potem pytał czy słuszny wybór. --edit-- I popraw nazwe tematu, bo obecnie nie ma jeszcze tak drogiego laptopa i moglibyśmy kupić ~200 naprawdę dobrych sztuk po 5tys. Edytowane 6 Stycznia 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Prosze o pomoc jak w temacie Popatarz sobie na www.skapiec.pl a jak coś sam wybierzesz to dopiero można będzie można dyskutować. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja sie nie znam na laptoppach laptop bedzie do użytku standardowego czyli jakis film muzyka gierka internet to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Proponuje Ci samemu trochę doczytać, bo z takim podejście to nawet nie zorientujesz się kiedy ktoś z nas chce Cię wyprowadzić w pole. Więc zamiast ufać komuś kogo nie znasz, lepiej też samemu nabyć trochę wiedzy. Ode mnie z przyzoitych propozycji do 3k, to np. HP nx7400 EY505ES lub Asus A6RP-AP069. Edytowane 6 Stycznia 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 a asus a6km-q097 bedzie dobrym wyborem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Na pewno najlepszym z tych zaproponowanych pod względem grafiki. Natomiast co do procka miałbym pewne obiekcje, poszukaj sobię troche informacji o Turionie i sam zadecyduj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczas1985 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja również zamierzam zakupić jakiegoś lapka do 3000pln niekoniecznie z systemem, czasem do gier co sadzicie o tej propozycji http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=35620 czy w tym przedziale można znaleźć coś lepszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Laptop do 3000 tys.? 1. Laptopy do 3000 tys. 2. Laptop do 3000 zł. Ad. 1. Nx 7400 EY505ES, w "softon" za 3125 zł jest już nawet nx 7400 EY508ES 2. w cenie 10 000 zł można kupić ich 300 (czadowo!!!). Co do BENQ R55EG CM430/60GB/512MB/DVDRW/15,4 GLARE. Ma niezłe parametry...niestety jest to jedyna firma, której lapka nawet nie miałem jeszcze w ręce, ale parametry za tę cenę (no i gwara 24 miechy!) ma dobre, z tym że ostatnio śledzę w tv (niemieckiej) problemy firmy BENQ i się zastanawiam, kto by przejął te gwarancję, gdyby padła ta firma...ale nie jest tak źle...może warto nawet go kupić? Edytowane 6 Stycznia 2007 przez misico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microsys Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam Serdecznie. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej kupić jakiegoś asusa, jakieś dwa tygodnie temu kupiłem ten sprzęt i jestem bardzo zadowolony ;) http://microsklep.pl/szczegoly.php?id_prod...amp;action=more Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 a asus a6km-q097 bedzie dobrym wyborem??Chipset SISa mnie przeraża :D Witam Serdecznie. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej kupić jakiegoś asusa, jakieś dwa tygodnie temu kupiłem ten sprzęt i jestem bardzo zadowolony ;) http://microsklep.pl/szczegoly.php?id_prod...amp;action=more Pozdrawiam Asus ma w miare tanio i w miare solidnie - też posiadam lapka, seria A6F Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...