badman Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jaką dobrą, tanią w eksploatacji drukarkę polecicie... maksymalnie 250pln + ewentualna przesyłka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jaką dobrą, tanią w eksploatacji drukarkę polecicie... maksymalnie 250pln + ewentualna przesyłka... Polecam Brother DCP-115C Kosztowała mnie z wysyłką 275pln w Agito.pl (mieli najlepszą ofertę) Drukarka mnie zaskakuje codziennie dużymi możliwościami, małym zuzyciem tuszu i kulturą pracy Tusze na allegro po 35pln za komplet niezłych zamienników Sam długo szukałem i uważam, że za tę cenę nie ma nic lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Polecam Brother DCP-115C Kosztowała mnie z wysyłką 275pln w Agito.pl (mieli najlepszą ofertę) Drukarka mnie zaskakuje codziennie dużymi możliwościami, małym zuzyciem tuszu i kulturą pracy Tusze na allegro po 35pln za komplet niezłych zamienników Sam długo szukałem i uważam, że za tę cenę nie ma nic lepszego Można wiedzieć jakiej jakości wychodzą zdjęcia na tym kombajnie i czy na papierze o formacie pocztówkowym nie ma problemów z drukiem.Ewentualnie jakieś większe informacje o niej jestem zainteresowany zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudzio Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Mam i tez polecam tego Brothera, nie wiem jak drukuje zdjęcia ale do wszystkiego innego jest świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...