Balu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witajcie panocki ;) Miałem zamiar wystawić mojego Solteka na allegro, płyta "prawie" identyczna jak moja poszła niedawno za 149 zł, więc jest pozytywnie... No to dobra, sprawdzę jeszcze w instrukcji, czy ma support dla Tulipana... Zaraz, zaraz, w instrukcji pisze 1-2 CPU • Supports Intel® FC-PGA Pentium !!!TM up to 1GHz or above. • Supports Intel® FC-PGA 370 Celeron & PGA 370 Celeron up to 800MHz or above. • Supports VIA Cyrix !!! up to 733MHz or above. • Supports CPU voltage Auto-Detect circuit. FC-PGA? Oj, niedobrze. Odpalam CPU-z - i815EP rev B., czyli obsługujący Tulipana. Czy ktoś mógłby wytłumaczyć mi "łopatologicznie", czy ma to support, czy nie, albo czy jest ktoś na forum z Dąbrowy / Katowic / Sosnowca / okolic, kto mógłby pomóc w namacalnym sprawdzeniu owego supportu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) mam na pewno i815ep i wydaje mi sie ze tez revision b (spradze jak tylko postawie windoze na nim)ale na moim cusl2-c bez bxmoda ani rusz Edit: Mam revision A2 ale wydaje mi sie ze tualatina supportowal tylko i815ept ktory byl napewno w tusl2-c i msi815ept Edytowane 6 Stycznia 2007 przez morron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Cpu-z czyta mi coś takiego: http://i109.photobucket.com/albums/n77/Balu90/OC/815revb.gif a tak btw. Cena 90zł za P3 1000 (coppek) @ 1315 (FSB 175) + CM Hac V81-Dream + Zielony Titan 80 mm @ 2k rpm nie jest przegięta, prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Sorry za dubla... Jedno info... Nie działa z Tulipanem... Menda społeczna. Za ile ją tak mniej więcej można wystawić na allegro? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 sadze ze bedzie ciezko sprzedac plyte za wiecej jak 80zl ja jakies pol roku temu kupilem cusl2-c za 86zl a cena za proc przejdzie(widzialem ze juz na allegro wyladowal :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Hmmm... ma pewne FSB 175 ;) + Odpowiednio przygotuję opis (link do PDFa producenta, co najwyżej będę miał dużo maili :) Napiszę, że jest na i815E step B, nie napisze nic o obsłudze Tualatina... Nie mam takiego obowiązku, prawda? Żegnaj częściowo S370, witaj za chwilę LGA 775. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...