nie.tak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 A więc odpalam hd tune a tam w health pojawiło mi się coś takiego Id- Be (unknown attribute) current- 53 worst 42 threshold 45 data ..... i Faild Co to do licha ma znaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 zrób zrzut i go wklej to pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 zrób zrzut i go wklej to pogadamy a prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 dysk jest sprawny, ale dla pewności pobierz ze strony Seagate program diagnostyczny i niech on sprawdzi, jak niczego nie znajdzie to ... wiadomo co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie.tak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 dysk jest sprawny, ale dla pewności pobierz ze strony Seagate program diagnostyczny i niech on sprawdzi, jak niczego nie znajdzie to ... wiadomo co :Dno nie mów że pieniądze?:) właśnie skanuje tym hd tune... narazie nic nie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba14 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 TEMP 50 STOPNI? biedny Seagate.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Moj ST3320620AS kupiony dwa dni temu ma prawie identyczne parametry SMART jak u nie.tak (tez jest przekroczenie w Unknown Attribute). Mysle (a raczej mam nadzieje) ze wszystko jest ok i ze jest to normalne. BTW: nie.tak, czy mozna liczyc na to, abys podeslal mi na PM wykres predkosci dysku z programu HD Tach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...