dzikidaniel Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Miał ktoś tą płyte?? Bo mam zamiar coś kupić w rozsądnej cenie i z możliwością małego oc. Z góry THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 dołączam sie do pytania i podbijam :) wg recenzji na PMC plytka jest nawet ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 No właśnie. Tu też dostała wysoką note :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Czy to oznacza że płyty nikt nie ma? Czy po prostu takie g...? A tak fajnie się zapowiadała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 najwyzej bede pierwsza osoba ktora kupi ta plyte ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 testowałem ją, właśnie dla PMC, mogę z czystym sumieniem polecić, droższych natomiast braci na nf4 szczerze odradzam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A jakie wyniki na niej osiągałeś?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 hmm wyniki... :) szczerze wiele więcej niż to o czym wspomnialem w arcie sie nie bawiłem :) bezproblemowa praca z teamgroup 2x1gb, oc nawet ciutke na nich lepsze niz na nf4... dobra wydajność, stablina (pracowałem na niej 1 tydzien) cichutka i wogóle :) tylko zaraz jak uruchomisz trza najnowszy bios wgrac bo na standardowym fsb max 225mhz <lol2> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 RD480 to bardzo dobry chip zważywszy na cenę płyty. Może być trochę wybredna, może się dziwnie zachowywać, ale po oswojeniu jej można nieźle pokręcić. Jeśli jest jeszcze gdzieś dostępna, to opłaca się brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 prawie htt przy mnozniku 9 moim zdaniem dobry rezulatat minusem brak sata2 uboga wydajnosc usb ale za taka smieszna cene to lajcik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) A jakie wyniki na niej osiągałeś?? :) Pan chyba nie wie o jaki artykuł i serwis chodzi więc TUTAJ recenzja do przeczytania :), miłej leORT: ORT: ORT: ktury Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pan chyba nie wie o jaki artykuł i serwis chodzi więc TUTAJ recenzja do przeczytania :), miłej lektury No recemzja jest tylko zdjęcia się nie wyświetlaja :( więc żadnych wyników nie widać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) No recemzja jest tylko zdjęcia się nie wyświetlaja :( więc żadnych wyników nie widać :( Za problemy przepraszamy, już zostały naprawione, więc wszystko powinno być ok :-P Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 No to mam coraz większą ochote na tą płyte :) można ją jeszcze gdzieś kupić?? Najlepiej w Gdańsku gdzieś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 najwyzej bede pierwsza osoba ktora kupi ta plyte ;] Już masz tą płyte?? Naprawde bardzo mnie ona interesuje :) Jak tylko znajde okazje to biore!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...