Skocz do zawartości
kucyk

Dublin Airport, Start Boeinga 737

Rekomendowane odpowiedzi

Zmontowałem filmik ze startu samolotu z lotniska w Dublinie wieczorową porą przy zerowym zachmurzeniu, jak ktoś chcę pooglądać świecące światełka (Dublin) z lotu ptaka to zapraszam do ściągnięcia:

http://tnij.com/737_800 [640 x 480, divx, 4:46s]

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś mógł, to wrzuć to na jakiś inny ftp ;D Byle nie MU. Cholera, nie ma to jak 1 zew. ip na całą sieć...

Sendspace najlepiej, na szczęście tam bez problemu idzie :)

Z góry dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na żywo robi wrażenie, na filmiku żadnego ;)

Następny filmik nagraj jak będziesz startował o wschodzie słońca- też świetne widoki jeśli pogoda jest ok.

Rozumiem, że filmik został nagrany w celu udostępnienia teledysku do Flight 643 [; Hehehe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym poprosił o tytuł i wykonawcę podkładu ;]] Bo muzyczka syci :D

Daniel_Kandi-Child__Nova-Promo_Vinyl-2007

Na żywo robi wrażenie, na filmiku żadnego ;)

Następny filmik nagraj jak będziesz startował o wschodzie słońca- też świetne widoki jeśli pogoda jest ok.

Rozumiem, że filmik został nagrany w celu udostępnienia teledysku do Flight 643 [; Hehehe.

nie kumam :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SamoDobro

Było już z Dublina, a teraz do Dublina :) Krótki filmik (8MB), widok na chmurki przed wschodem słońca.

http://ww2.sharebigfile.com/file/54630/MOV00148-MPG.html

najcudniej to tam jest ladowac tuz przed zachodem slonca - miejsca po prawej stronie samolotu (latem) lub po lewej (zima) plus bechmurne niebo i wrazenie jest naprawde piorunujace - ta slynna irlandzka zielen az kluje w oczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daniel_Kandi-Child__Nova-Promo_Vinyl-2007

Dziękować :gitarzysta2:

Ja szukać i nie umieć znaleźć, także ja prosić o upload, jeśli to nie być problem ;] :mrgreen:

sendspace moze byc?

Pisali wyżej, że może być :] Chociaż ja bym proponował filefront.com lub speedyshare.com :) Tam bynajmniej nie ma limitu slotów na polske, tak jak to jest na Sendspace ;] Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki serdeczne ent.... poszło miodzio ale obejrzę jutro. :D szybki ten serwerek nawet :D

sie studiuje i meczy przez sesje to chociaz serwerek sie ma :P

BTW: Daj znac czy z filmikiem wszystko OK bo byly problemy z uploadem troche, ale chyba caly filmik jest :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmik caluchny się ściągnął ... Kucyk: zajebiście dobrana muzyczka :D :D :D się mi klip spodobał bardzo ... no może za bardzo Ci się ręce trzęsły ale cóż .... po pobycie w Irlandii nie dziwota :D

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmik caluchny się ściągnął ... Kucyk: zajebiście dobrana muzyczka :D :D :D się mi klip spodobał bardzo ... no może za bardzo Ci się ręce trzęsły ale cóż .... po pobycie w Irlandii nie dziwota :D

Pozdrawiam.

jak się załączają silniki na maks i samolot startuje to wszystko się trzęsie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi