kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Zmontowałem filmik ze startu samolotu z lotniska w Dublinie wieczorową porą przy zerowym zachmurzeniu, jak ktoś chcę pooglądać świecące światełka (Dublin) z lotu ptaka to zapraszam do ściągnięcia: http://tnij.com/737_800 [640 x 480, divx, 4:46s] Edytowane 7 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ciekawy pomysł... jednak znając Cię qc dałeś niech zgadnę... Armina? Ja bym dał innego wykonawce.. zawsze miałem sentyment i chyba zawsze będę go miał do... ATB - Long Way Home ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ciekawy pomysł... jednak znając Cię qc dałeś niech zgadnę... Armina? Ja bym dał innego wykonawce.. zawsze miałem sentyment i chyba zawsze będę go miał do... ATB - Long Way Home ;]nieeee zgadłeś B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Gdybyś mógł, to wrzuć to na jakiś inny ftp ;D Byle nie MU. Cholera, nie ma to jak 1 zew. ip na całą sieć... Sendspace najlepiej, na szczęście tam bez problemu idzie :) Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 A ja bym poprosił o tytuł i wykonawcę podkładu ;]] Bo muzyczka syci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Na żywo robi wrażenie, na filmiku żadnego ;) Następny filmik nagraj jak będziesz startował o wschodzie słońca- też świetne widoki jeśli pogoda jest ok. Rozumiem, że filmik został nagrany w celu udostępnienia teledysku do Flight 643 [; Hehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 A ja bym poprosił o tytuł i wykonawcę podkładu ;]] Bo muzyczka syci :DDaniel_Kandi-Child__Nova-Promo_Vinyl-2007 Na żywo robi wrażenie, na filmiku żadnego ;) Następny filmik nagraj jak będziesz startował o wschodzie słońca- też świetne widoki jeśli pogoda jest ok. Rozumiem, że filmik został nagrany w celu udostępnienia teledysku do Flight 643 [; Hehehe. nie kumam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Kto jak kto, ale Ty to raczej znasz utwór Flight 643 :> Tiesto właśnie podczas lotu wpadł na pomysł z jego nagraniem, tak więc może pomyśl o zaoferowaniu mu teledysku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Wrzuć to na inny ftp bo nie da się ściągnąć bo wszystkie sloty zajęte albo limit z IP przekroczony ... pliz :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Było już z Dublina, a teraz do Dublina :) Krótki filmik (8MB), widok na chmurki przed wschodem słońca. http://ww2.sharebigfile.com/file/54630/MOV00148-MPG.html Edytowane 8 Stycznia 2007 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Było już z Dublina, a teraz do Dublina :) Krótki filmik (8MB), widok na chmurki przed wschodem słońca. http://ww2.sharebigfile.com/file/54630/MOV00148-MPG.html najcudniej to tam jest ladowac tuz przed zachodem slonca - miejsca po prawej stronie samolotu (latem) lub po lewej (zima) plus bechmurne niebo i wrazenie jest naprawde piorunujace - ta slynna irlandzka zielen az kluje w oczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Wrzuć to na inny ftp bo nie da się ściągnąć bo wszystkie sloty zajęte albo limit z IP przekroczony ... pliz :D Pozdrawiam. sendspace moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Daniel_Kandi-Child__Nova-Promo_Vinyl-2007Dziękować :gitarzysta2: Ja szukać i nie umieć znaleźć, także ja prosić o upload, jeśli to nie być problem ;] :mrgreen: sendspace moze byc?Pisali wyżej, że może być :] Chociaż ja bym proponował filefront.com lub speedyshare.com :) Tam bynajmniej nie ma limitu slotów na polske, tak jak to jest na Sendspace ;] Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Fajnie to wygląda takie nastrojowe :) nocą z lotu ptaka :) ehh pewnie w rzeczywistości jeszcze piękniejsze :rolleyes: fajnie że o nas pomyślałeś B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Może być :D :D :D najlepiej na jakiś serw co nie ma limitu slotów albo jest w polsce mało popularny i nieodwiedzany przez rodaków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Uzycze FTPa jesli tak wszyscy chca zobaczyc :D (wlasnie upload leci) mam nadzieje ze kucyk sie nie obrazi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) oczywiście :D Edytowane 10 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mirror: http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/roz...rport_kucyk.avi Powinno smigac :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 dzięki serdeczne ent.... poszło miodzio ale obejrzę jutro. :D szybki ten serwerek nawet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 dzięki serdeczne ent.... poszło miodzio ale obejrzę jutro. :D szybki ten serwerek nawet :Dsie studiuje i meczy przez sesje to chociaz serwerek sie ma :P BTW: Daj znac czy z filmikiem wszystko OK bo byly problemy z uploadem troche, ale chyba caly filmik jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 @ent a ile powinien trwać cały filmik? :D Bo kucyk chyba napisał 4:46 a tam na Twoim uploadzie jest ~2Xs, równo 5mb. Więc chyba sie coś spsuło ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Chyba się nic nie spsuło, bo u mnie film ma 4:46 i waży 40mb :) Ściągaj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Filmik caluchny się ściągnął ... Kucyk: zajebiście dobrana muzyczka :D :D :D się mi klip spodobał bardzo ... no może za bardzo Ci się ręce trzęsły ale cóż .... po pobycie w Irlandii nie dziwota :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Fajne to @kucyk, muzyczka syci B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Filmik caluchny się ściągnął ... Kucyk: zajebiście dobrana muzyczka :D :D :D się mi klip spodobał bardzo ... no może za bardzo Ci się ręce trzęsły ale cóż .... po pobycie w Irlandii nie dziwota :D Pozdrawiam. jak się załączają silniki na maks i samolot startuje to wszystko się trzęsie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...