marek123 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 W moim kompie mam możliwość podłączenie słuchawek i mikrofonu tradycyjnie czyli z tyłu i mam możliwość podłączenie z przodu. Jednak gdy podłączm z przodu słuchawiki nie działają i mikrofon też wydaje mi się że trzeba to jakoś uruchomić ale nie wiem jak. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Raczej trzeba wejscia ktore sa z przodu podlaczyc do plyty glownej o ile masz zintegrowana dzwiekowke badz do samej karty jesli masz osobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Z frontu do środka obudowy powinien iść kabel podpisany audio. Jeżeli nie jest podłączony to sprawdź w instrukcji płyty głównej gdzie być powinien i podłącz. Edytowane 7 Stycznia 2007 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...