Kozax Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Sprzęt mam jak w podpisie. Planuje zainwestować w sprzęt około 900 zł. Co polecicie kupić abygo odświerzyć trochę? głównie chodzi mi o grafike i procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Sprzęt mam jak w podpisie. Planuje zainwestować w sprzęt około 900 zł. Co polecicie kupić abygo odświerzyć trochę? głównie chodzi mi o grafike i procesor. Lepiej odłóż kase na pozniej i jak uzbierasz w okolicach 1500PLN pomysl o przejscie na PCI-Express. Szkoda kasy pakowac w stare AGP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozax Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Właśnie miałem taki zamiar żeby przejść teraz na PCI-E. tylko pytanie czy mój będzie się nadawał? Zmienić płyte zostawić procek. I jakąś lepszą grafikę, noijeszcze jedną kostke ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Właśnie miałem taki zamiar żeby przejść teraz na PCI-E. tylko pytanie czy mój będzie się nadawał? Zmienić płyte zostawić procek. I jakąś lepszą grafikę, noijeszcze jedną kostke ramu. Pakowanie sie w platforme AMD jest obecnie nieoplacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opłaca się kupić to i na grafike zostaje Ci jeszcze 400 zł więc coś takiego i jakąś zasiłkę np. to. Troche przekroczony limit ale jak sprzedasz swoje bebechy i dokupisz 512MB pamięci do dualu to już będzie spoko. Jeśli odrazu sprzedasz grafe procka i płyte to możesz zamiast 7300GT wziąć 7600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozax Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zastanawiałem się właśnie nad tą płytką główną zewzględu na SLI. Zasiłka wiem żebardzo dobra ale czy niemożna np. czegoś tańszgo?np ten a do tego chyba wziąłbym 7600GT bo najwyżej koszty później by się zwróciły po sprzedaży sprzętu. I jeszcze jedno ile mógłbym dostać za płytke z procesorem i grafikę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Tak jak piszą koledzy,nie opłaca się inwestować w AGP .Dużo taniej wyjdzie Ciebie przejście na s.939,lub(jesli masz więcej kasy na AM2).Z tym ,że na chyba w twoim przypadku lepszy będzie 939,bo będziesz mógł zachować swoją pamięc,i dokupić tylko drugą kośc 512. Za te swoje stare części dostaniesz około: płyta gł. ~150zł procesor~150zł karta graf. ~150zł W sprawie twojego zasilacza... zależy jaką serię masz,jeśli to jest Feel,wymień go odrazu na coś lepszego,jesli GTF...zasilacz niezły,z tym że z tego co wiem ma dość słabą linię +12V(a socket 939 potzrebuje mocnej +12),jest jescze chyba modecom MC-nowsza seria z mocną linią 12.Ale i tak polecałbym kupić Ci jakiś nowszy model Chiefteca,lub jesli masz więcej pieniędzy ,Tagana. Pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Fury161 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...