cambo Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam mam goodram pro w jednej kosci 1gb 800mhz GOOD RAM GE5108HA - JN o DDR2 DBKD czy dobrze sie podkrecaja? mam plyte p5b dlx ale nie mam jeszcze wszystkich podzespolow i nie moge sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Dowiesz sie jak bedziesz mial reszte podzespolow i nie bombarduj forum durnymi pytaniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Nie widzisz tematu, który jest troszke niżej? Jak nie to se okulary kup! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jak nie to se okulary kup!Moze juz ma ;) @cambo Raczej na pewno nie ma w nich D9 jak niedawno kupowales. A jak sie podkrecaja to nikt Ci tego nie powie, musisz sam je sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...