Nerevar Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, mam problem z nagrywarką CD LiteON LTR-52327S (nie wiem czy to nazwa wyswietla takie "cóś" w menadżerze), nagrywarke dostałem od znajomego, bo on zmienił na DVD RW, mi tam to nie potrzebne zbytnio bo wole trzymać wszystko na dysku dlatego nie chcem kupować nowej :). U niego wszystko działało natomiast u mnie jest problem i to moze coś z softem, raz nagrywa a raz nie :D, zauważyłem że po przeinstalowaniu nero jakoś jej to idzie przez pare dni a potem znów lipa no ale moge zapomnieć po takim zabiegu onagrywaniu czyms innym :/ a nero nie wsyztskie obrazy łapie. Format PC nic nie daje. Aha, nawet gdy jej się uda coś nagrac to i tak nie potrafi tego przeczytać :mur: nawet wryfikacji nie zrobi (ale płytka działa) :ploom: Nie wiem co się z nią dzieje :/ tera musze wypalić pare płytek i jest lipa...' Uaktualnienie, usunelem (z trudem) nero i zainstalowałem teraz o dziwo wszytsko dziala nawet alcocholem moge nagrywać jednak dalej pzoostaje pytanie co powoduje te problemy :/ ? Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Usuń wszytskie programy do nagrywania i pobaw się w detektywa: zainstaluj np. Nero i obserwuj czy wszytsko jest OK, potem doinstaluj następny program i ponownie sprawdź czy wszystko jest OK. W pewnym momencie dojdziesz do tego co powoduje problemy w nagrywaniu. Myślę, że może być to wina sterowników ASPI, ale to tylko przypuszczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...