anton555 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 jaka karta jest wydajna z GF4 MX440, wydajność do ceny bo tyle jest tych podróbek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Zalezy do czego potrzebujesz tej karty.... ale IMHO nie warto sie pchac w GF4MX440. Lepiej kupic cos mocniejszego np.: Radek 9000Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Nie ma wydajnych MXow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Nie pakuj sie w GF4MX440 wez lepiej karte zgodna z DX8.1 Radeon 9000Pro albo lepiej 9100 bo te MX to taki ostatni potomek GF2 z kilkoma bajerami od GF4 a w pelni wspiera DX7.0. Producent to najlepiej Gigabyte, Hercules, Saphire co do reszty to zaufania bym nie mial (np. HIS - D-Sub z plytka karty polaczony nieeakranowana tasiemka - wynik obraz masakra) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja mam Gainwarda i nie narzekam, jak za tą cenęoczywiscie :) Bo ten moj 440 to okres przejsciowy miedzy tnt2 a czyms co kupie w wakacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 tak racja lepiej wez cos innego kup a nie Mx'a bo to ani wydajne ani dobre wec wez cos innego kup aby nie Mx takie jest moje zdanie .. moze uzbieraj troche hajsu na cos lepszego ..... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Najważniejsze aby to był pełny MX440 nie np. MX44SE. Czyli 128 bit, 270/400 DDR. I uważaj na cenę ja ne MX nie wydałbym więcej jak ~250zł pwyżej tej kwoty lepiej jak koledzy radzą kupić R9000 lub GF3Ti200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton555 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 a z wej TV? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak chcesz najwydajniejszego MX440 to kup se Triplexa na pamiątkach takich jak w 9700pro, podobno bije 3TI200 z Gainwarda! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 no zalezy bo ostatnio kupywalem qmplowie g4 mx440 od ginwarda i jest fajnie :) znaczy on mial wczesniej rivke i tera jest zadowolony ale jak wrzucilem na swoj komp to troche cienko :( jak masz cash to kup sobie r9k nawet nie pro bo i tak jest lepszy od tego mx'a ATI RULEZ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton555 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 I mają dobre wej i wyj tz. czy lepsze są od GF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Nie pakuj sie w GF4MX440 wez lepiej karte zgodna z DX8.1 Radeon 9000Pro albo lepiej 9100 bo te MX to taki ostatni potomek GF2 z kilkoma bajerami od GF4 a w pelni wspiera DX7.0. Producent to najlepiej Gigabyte, Hercules, Saphire co do reszty to zaufania bym nie mial (np. HIS - D-Sub z plytka karty polaczony nieeakranowana tasiemka - wynik obraz masakra)chyba widziales jakis podrobiony model... ja mam HIS'a i wszystko jest ok obraz jak zyleta i wydajnosc tez bardzo dobra p.s. HiS ma certyfikat jakosci ATI czy jak to sie tam zwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Zapuść 3D Marka 2003 i już będziesz wiedział ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Nie pakuj sie w GF4MX440 wez lepiej karte zgodna z DX8.1 Radeon 9000Pro albo lepiej 9100 bo te MX to taki ostatni potomek GF2 z kilkoma bajerami od GF4 a w pelni wspiera DX7.0. Producent to najlepiej Gigabyte, Hercules, Saphire co do reszty to zaufania bym nie mial (np. HIS - D-Sub z plytka karty polaczony nieeakranowana tasiemka - wynik obraz masakra)chyba widziales jakis podrobiony model... ja mam HIS'a i wszystko jest ok obraz jak zyleta i wydajnosc tez bardzo dobra p.s. HiS ma certyfikat jakosci ATI czy jak to sie tam zwie ja też mam hisa i też jest obraz jak żyleta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Nie pakuj sie w GF4MX440 wez lepiej karte zgodna z DX8.1 Radeon 9000Pro albo lepiej 9100 bo te MX to taki ostatni potomek GF2 z kilkoma bajerami od GF4 a w pelni wspiera DX7.0. Producent to najlepiej Gigabyte, Hercules, Saphire co do reszty to zaufania bym nie mial (np. HIS - D-Sub z plytka karty polaczony nieeakranowana tasiemka - wynik obraz masakra)chyba widziales jakis podrobiony model... ja mam HIS'a i wszystko jest ok obraz jak zyleta i wydajnosc tez bardzo dobra p.s. HiS ma certyfikat jakosci ATI czy jak to sie tam zwie ja też mam hisa i też jest obraz jak żyleta :) Sorki juz sie poprawiam ten HIS z D-Sub na tasiemce to byl na Radeonie 7500 (HIS Radeon 7500 64MB DDR) na kartach 9000 i 9100 od HIS-a wyjscia na CRT sa tam gdzie trzeba czyli sa wluowane w PCB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 no, to sie rozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...