timmon24 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Heja wszystkim :D Jestem bardzo zainteresowany nauką fire show jednak nie mam zabardzo nikogo kto mógłby mnie "praktycznie" wprowadzić w tą zabawę czy też sztukę ;) totalny amator ze mnie , przed zamieszczeniem tego postu na tym forum czytałem różne stronki które znalazłem przez google.pl ale na niektórych były nawet fora (ale niestety w praktyce martwe ) Może ktoś z was ma lub miał jakieś doświadczenie z fire show,w związku z powyższym miałbym pare pytań 1. W jaki sposób najlepiej zdobyć potrzebny mi sprzęt do nauki fire show ?Czy można zakupić jakoś w stylu allegro pl ? lub też zrobić samemu (znalazłem na necie taką instrukcje ale moim zdaniem za bardzo skompliwane i namieszane) 2. Wiecie może skąd mogę ściągnąć jakieś filmy (poprzez które mógłbym się trochę nauczyć tych trików) ? Liczę na to że znajdę na tym forum kogoś kto ma jakieś pojęcie na temat fire show Czekam więc na wasze odpowiedzi ,rady ... pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Znajdź/zapisz się do szkoły kaskaderskiej. Samemu nie radzę się uczyć takich sztuczek bo tak się kończy http://youtube.com/watch?v=PX2y1T2mxM0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...