shultz Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 cześć mam ecs p6bat-me i na tym pIII 533 jak tego drania przekręcić??? kombinacje z mnoznikiem i napieciem nie pomagają Pomocy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 cześć mam ecs p6bat-me i na tym pIII 533 jak tego drania przekręcić??? kombinacje z mnoznikiem i napieciem nie pomagają Pomocy!! Procesory intela maja zablokowany mnoznik NIE DA SIE GO W ZADEN SPOSOB ODBLOKOWAC!!! Jest takie cos jak SZUKAJ Mozesz podkrecic go tylko magistrala FSB :twisted: :evil: Czlowieku poczytaj najpierw forum, a potem zadawaj pytanie. O podrecaniu jest troche w FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Mnie się wydaje ,że masz celerona 8x66~ 533Mhz .Daj mu FSB na 100 i trochę wyższe napiecie . Powinien pujść. Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 byly p3 533 wiec nic dziwnego , dlaczego celina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Mnie się wydaje ,że masz celerona 8x66~ 533Mhz .Daj mu FSB na 100 i trochę wyższe napiecie . Powinien pujść. Torpido To Ci sie zle wydaje. Bo byl taki Pentium III slotowy Mial oznaczenie PIII 533 EB na magistrale 133 MHz, ju kumpla na ABICIE AX6 Rev.2.0 hulan na 4x150 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shultz Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 no kurde udalo sie .... cpucool zrobił swoje na fsb 140 idzie lekko (560 mhz) na 150 (600 mhz) zgrzewa sie i wiesza na q3, musze pomyśleć o nowych wiatraczkach (tam jest taki stożkowy radiator) więc można założyć dwa i jeszcze jeden na chipset (ma radiator). zrobie jeszcze testy i zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 OK ok ....wydawało mi się :oops: Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...