Skocz do zawartości
koparka

Stół Do Ping-ponga

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem wybrać jakiś stół do tenisa stołowego, żeby trochę w garażu pograć ale kompletnie się na tym nie znam. Może ktoś na forum zna się trochę na tym i poleciłby coś z allegro lub sklepów internetowych.

Na razie znalazłem wstępnie takie stoły:

http://www.allegro.pl/item155144162_cornil..._140_indor.html

http://www.allegro.pl/item154025386_stol_d...stwa_atest.html

http://www.allegro.pl/item153335803_nowy_s...i_wys_0_zl.html

Co o nich myślicie?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slavok dobry stół wskazał :) ja osobiście pogrywam już około 4lat w pingla (głównie zimą ze znajomymi przy piwku) mam stół płyta wiórowa+ drewniany stelaż z nogami (który już sporo razy się rozklekocił) i świetnie mi się na nim gra lepiej niż na firmowych (może kwestia przyzwyczajenia?), jak jutro będe schodził do piwnicy po ogórki na obiad to cykne pare fotek :D przy okazji zapłaciłem za ten stół lekko ponad 100zł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez mam stol na strychu, z tata prowadze zimowe rozgrywki (ostatnio troche gratow tam jest i miejsca nie ma :/) i wg mnie kazdy stol do gry jest dobry. Nasz ma juz troche lat, ledwo sie trzyma wlasciwie ale chyba juz nie mamy na niego gwarancji ;] w kazdym razie stol do pingla to fajna sprawa, lubie sobie czasem w to pograc. Wciaga [; ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak od siebie dodam ze jezeli ma byc do garazu = slabe oswietlenie, raczej bym odradzal z niebieskim blatem :)

a tak od siebie polecam takie cos:

http://allegro.pl/item156486397_butterfly_europa_25.html

grałem na tych stolach ok 4 lat i mam jak najbardziej pozytywne odczucia a te nowe stoly z cienkim blatem do piet mu nie dorastaja :]

Edytowane przez gollumek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jako że są ferie postanowiłem pograć w mojej byłej podstawówce z kolegami ;)

wchodzę, pogadałem z woźną i mi uświadomiła że nie powinno mnie tu być, ale pozwoliła :)

zagrałem 5 min, wchodzą 2 nauczycielki i mi prawią że mamy sie z kumplami wynosić, no to ja sie pytam dlaczego??? 0.o "w tym roku sie zmieniło" rok i 2 lata temu nic sie jakoś nie zmieniło a od tego czasu chodze do gimnazjum ;)

zamknęły sie i poszly, ale że my swoją kulture mamy to wyszliśmy ;]

poprostu żal.pl jak sie coś miało zmienić to czemu dopiero teraz?

jutro rozstawiam stół w garażu i już wiecej tam nie pójde <foch z przytupem>

sry za OT ale chciałem sie podzielić z innymi jakiej głupoty jeszcze była dyrektorka nie wymyśliła ...

a co do stołu to właściwie każdy jest dobry ;) wystarczy żeby był równy no i do poskładania żeby miejsca tyle nie zajmował ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, u mnie w LO też stoły na glownej hali stały... złozone pod scianą :? . Pytałem sie kiedys po co one w ogóle tam są, skoro nie mozna na nich grac - dostałem odpowiedz, ze owszem mozna, ale musze napisac pismo do dyrektorki i ona moze to rozpatrzy, jednak musialaby takze wyznaczyc kogos do pilnowania grających, wiec prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie. I jak tu sie potem dziwic, ze kultura fizyczna wsrod młodziezy jest na takim poziomie, a nie innym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi