ppawlo Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Potrzebuję program, który pozwoli mi wysłać na ok 100 końcówek (windows 98 i XP) komunikat w jeden chwili np. (program chwilowo nie działa, proszę zostawić włączone komputery). Końcowy klient, mogłby go tylko zobaczyć i potwierdzić, ale nie mógłby odpisać, ani porozumiewać się za pomocą jego z innym użytkowniekiem. trojany nie wchodzą w grę - ponieważ każdy komp jest wyposażony w ANTYVIRA!! Dzięki za wszystkie info!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 magic notes lub jak masz win2k lub xp to net send ip ......i msg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 w win2k komenda "net send ..." a w win98 jest programik winpopup, ale jak to dziala to sam musisz obczaic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ::poprostu wpisy net send i poda ci komendy jak to zrobic:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 W pomocy znajdziesz wszystko na temat usługi posłaniec (net send) i opis jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 net send * "komunikat" - wysyla do wszsytkich w sieci "komunikat" na 98 i me powinien byc wlaczony winpopup, na 2k/xp usluga poslaniec (ja na dzien dobry ja wylaczam - wkurza mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...