piohal Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Błagam pomóżcie: Łączę się z bazą za pomocą połączenia bezprzewodowego, nastąpnie uruchamiam PPPoE jestem identyfikowany i jest już podłączony do sieci. Jednakże po kilku minutach następuje zawieszenie całego komputera. Wykluczyłem: - karty sieciowe - płytę, -procka -anteny - zasilacz - kable - myszkę i klawiaturę - sformatowałem dysk - postawiłem system świeży Dostawca sprzętu i dostawca internetu rozkładają ręce. Co robić ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A ja obstawiam kartę+sterowniki+system. Opcja: 1. Karta której używasz ma problemy przy współpracy z AP dostawcy. Próbowałeś kart innych firm? 2. Sterowniki - kiepska karta ma kiepskie sterowniki, a więc problemy np. z PPoE. 3. Sprawdź na Pingwinie jakimś. Zapewne będzie ok, co potwierdzi moje pierwsze zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...