inSom Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 MAM PROBLEM Z FIFA 07 JAK ZACZYNAM GRAC GRA STRASZNIE PRZYCINA POTEM JEST JUZ OK , W CZYM PROBLEM , WINA KARTY CZY DRIVERA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 po 1 primo - nie krzycz :angry: po 2 primo - próbowałeś coś sam powalczyć?? :mad: po 3 primo - nikt tu wróżką nie jest :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inSom Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 W 3dmarkach idzie ok , nfs ok a fifa is dead . i pytanie jakie drivery najlepsze ? Sorrki za krzyki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Większość osób na tym forum poradzi Ci "zmień grę na PES'a". I to ciekawe, bo właśnie w PES 6 mam podobny (identyczny?) efekt. Przycina przez 5 sekund pierwszego meczu po uruchomieniu gry. Ale mi to nie przeszkadza, więc nie znam rozwiązania :P Napisałem to tylko po to byś nie czuł się osamotniony ze swoim problemem :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inSom Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 :( dziwna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Moze bys tak napisal jakiego masz kompa, jakie aktualnie sterowniki, jaki system.... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inSom Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Sprzęt sempron 2400 mhz 1024 mb ram , sterowniki caty 6.12 i windows xp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Rozumiem że twój komputer składa się tylko z procka, grafiki, RAMu, Windowsa i sterów?? Nie masz śmietnika w systemie?? Jakie temperatury?? Jaki DirectX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiloX Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Pewnie z dysku ci doczytuje na początku. Mam tak samo z dark messiah omam, śmiga mi na x800gto na maks detalach tylko zawsze na początku jak wczytuje lub zapisuje coś na dysku to przycina lekko ale później jest okey(aż do następnego save/odczytu :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...