Shiz Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Heh ktos sie naprawde musial wkurzyc albo sie wybitnie nudzic. Ciekawy sposob na stare czesci. Strzelanie do nich heh. Tu macie wieksza rozdzialke nr 1 nr 2 nr 3 nr 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 heh, wole inne rozrywki ;) np gra w pasjansa na uspokojenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 e no spox razaz wyciagam ruskiego margolina z sejfu i postrzelam do tego za.je.ba.nego kompa : :> :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja do swojego bym najlepiej wlozyl granat :twisted: ciekawe jak by wtedy czesci wygladaly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja ograniczam sie do rozpieprzania starych cedekow o kaloryfer ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 A moj ctary CD-ROM lezy na biurku i czeka az moj po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y sasiad znowu sobie zrobi imprezke w swoim maluszku o 3 nad ranem. A wtedy jeeeeb!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 :arrow: ja swoj stres (i zlosc) zwalczam inaczej - Q3 ;) wracajac do zdjec, to szkoda mi tych dyskow... moze za pare lat rozwale tak Caviar'a 200 GB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 A u mnie brak foto, jednych i drugich.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ...a ja wole rozladowac stres na siłowni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ...Albo na mlodszym bracie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 A ja niemam obrazków, a większa rozdzielczość niedziała :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak nie działa jak działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Smutne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak mnie żona wk&^%wi to wychodzę wieczorem na miasto albo rowerem wyjeżdzam. :D Wrażenia sane mnie znajdują :) :D :twisted: No i na tych wrażeniach wyładowywję nadmiar energii :twisted: :twisted: Czasem trzeba uciekać ale wtedy też rozpraszam nadmiar energii :lol: BTW kedyś matoły chodziły w dresach a teraz juz nie :( trudno rozpoznać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Dziękuje bardzo Shiz'owi za przesłanie mi zdjęć :) Ja jush rozwaliłem myszke :D Może za niedługo nadejdzie pora na HDD :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 pokazałbym moją starą klawiaturkę gdybym miał cyfraka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 hie, hie, hie :D dobre :D ciekawe jak by monitor wygladal przestrzelony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 pokazałbym moją starą klawiaturkę gdybym miał cyfraka :) Ba, jakbym mial to tez bym pokazal :lol: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Niektórzy użytkownicy forum znaleźli tez inny sposób na wyładowanie stresu. Jaki? Jeden z nich napisał do mnie pw w którym mnie beszta :D , za co? Cytat „ nie nawidzę takich drechów”. ROTFL! Nie wiem skąd on wie jak wyglądam, ale powinien znaleźć sobie jakieś inne zajęcie. Pewno bez problemu znajdzie pracę w CPC gdzie przyjma go jak brata ( ma podobne IQ do pana Pamuły ). :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 widzialem kiedys naklejke: nalezy uderzac glowa az do calkowitego uspokojenia, oczywscie nalepke umieszczamy na scianie:] :> a drugi sposob, ech..... pamietam goscia, ktory jak przegrywal po siecie w q3 to rozwalal co mial w zasiegu 10cm od siebie - najczesciej byla to klawiatura=) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ja to porostu ide do laski i tam sie wyżywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 tez dobry pomysl:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...