ptasiaok Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Do tego wziąłbym ten ram http://allegro.pl/item153971129_hit_goodra..._najlepsze.html Czy podpasi on biostarowi zamierzam zrobić lekkie oc. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez ptasiaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Asus P5N-E SLI. Tansza i mniej problemowa plyta. Do malego, sredniego i wiekszego oc dobra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 biostar feee coś ze stajni Asusa i tyle :wink: P5B rewizja 1,04G albo P5N-E SLI też będzie oks. Ewentualnie DS4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 P5N-E SLI, 419 pln w arescie brac jak cieple buleczki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tylko zostawcie coś dla mnie. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Na ktorej z tych trzech plytek: P5N-E SLI, P5B rev.1.04G, P5B DLX, bedzie mniej problemow z wykreceniem E6300, E4300 do 3ghz zakladajac ze chłodzenie, pamiątki i zasiłka bedzie odpowiednia ?? Generalnie chodzi mi o to czy jest sens doplacic prawie 200zł wiecej do p5b dlx ? Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Na każdej z nich. Ja wybrałbym Asusa P5N-E SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Na każdej z nich. Ja wybrałbym Asusa P5N-E SLI. Ja tez z wzgledu na najmniejsza problemowosc. Seria P5B lubi fochy walic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Seria P5B lubi fochy walic. I ma problem ze strapem powyżej FSB 400MHz. Jak DEVILEK poleca płytę pod Intela, to nie ma nawet o czym dyskutować. Nie z jednego pieca jadł chleb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Wielkie dzieki, nie ma to jak pomoc konkretnych osob ;] ... to tak przy okazji mały offtopic ... jakie chlodzenie (~150zł) pamieci 2x512 (~470zł) i zasiłka (~150zł) bylyby odpowiednie by skompletowac zestaw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tylko zostawcie coś dla mnie. ;-)Ty jakiś niezdecydowany w końcu jesteś :lol2: ;) [/ot] bierz ASUSA, ale ja wziąłbym p5b, intel to intel :] chłodzenie to ninja, ramki to Geile Ultra 800, a zasilator to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Chłodzenie: Scythe Mine lub Infinity Pamięć RAM: Geil Ultra 2x512MB PC2-6400 CL4 Zasilacz: najlepiej kupić za 199 zł Huntkeya HK350AP chłodzenie to ninja Z tego co czytałem na forum, to ninja ma problemy z chłodzeniem C2D. Dlatego lepiej ją ominąć. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Wielkie dzieki, nie ma to jak pomoc konkretnych osob ;] ... to tak przy okazji mały offtopic ... jakie chlodzenie (~150zł) pamieci 2x512 (~470zł) i zasiłka (~150zł) bylyby odpowiednie by skompletowac zestaw ?Chlodzenie : Infinity/Mine/Big Typhon Ram : jak znajdziesz w tej cenie to Ballistix 667MHz Zasilacz : HK-350AP - drozszy, ale bardzo dobry zasilacz ps i nie traktujcie mnie jak wyrocznie odnosnie mobo pod C2D ;) Ja je tylko testuje i pisze co wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Dzieki :) DEVILEK Lepiej zasiegnąc opinii kogos kto mial w łapkach kilka płyt niż takiego co tylko zachwala swój zakup, badz powtarza po innych. Te Cruciale 677 beda lepsze do wykrecenia niz geil ultra 800 cl4 ??? Tak pytam po kolei bo dopiero mam zamiar zaczac przygode z OC ;] wiec lepiej wiedzieć jak najwiecej :) Edytowane 8 Stycznia 2007 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuciQ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 podlaczę sie pod temat:) a czy ABIT AB9 PRO bedzie dobry do c2d? Będe chcial troche podkrecic. Czy lepiej ta P5B??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 podlaczę sie pod temat:) a czy ABIT AB9 PRO bedzie dobry do c2d? Będe chcial troche podkrecic. Czy lepiej ta P5B??? Obydwie trzeba zmodowac aby wysoko smigaly, wiec ... FSB podobne beda osiagac. @Luc4s Cruciale sa na najlepszych z mozliwych kosci DDR2, beda znacznie lepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Chcesz mieć mobo na P965 - bierz albo P5B/P5B-E/P5B Del albo DS3/DS4 Gigabyte'a. tego Abita omijaj łukiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Chcesz mieć mobo na P965 - bierz albo P5B/P5B-E/P5B Del albo DS3/DS4 Gigabyte'a. tego Abita omijaj łukiem :) Czyzby :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuciQ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 No wlaśnie czytałem na jakimś zagraniczym serwisie test i wyszedł bardzo dobrze. Więc omijać łukiem czy nie:P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 a ten wynik na abice to bez modów? bo bardzo ładny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Asus P5B też tak ponoć potrafi click :P Tyle że płyta była robiona najwyraźniej w pijanym widzie o czym świadczy choćby raid przez e-sata :mur: i jeśli na rynku są już bardziej dopracowane konstrukcje to nie mogę jej polecić z czystym sumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Co wy od tego biostara chcecie?? A może Gigabyte DS4?? :wink: p.s ten Asus P5N-E SLI rzeczywiście taki dobry?? Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...