Skocz do zawartości
partyboy666

Tanie 2x1gb

Rekomendowane odpowiedzi

witam, chcialbym w najblizszym czasie wymienic goodramy z podpisu na jakies tanie 2x1gb z USA, poczatkowo myslalem nad 2x512 crucial CL3 jednak obecnie nie ma sensu chyba pchac sie w 1gb...

mialem wydac ~150$ na cruciale, jednak postanowilem dolozyc do ~220$ na 2x1gb

znalazlem takie cus:

A-DATA 666MHz 203$

Patriot Signature 666MHz 207$

PQI Turbo 666MHz 212$

ktore byly by najlepsze do mojego konfiga ??

PS: proc bedzie krecony do 3,2ghz, wiec pamiec 1:1 do 800mhz mi styknie (fanem superpi nie jestem i wogole :) )

PS2: w tej cenie sa jeszcze g.skille (nawet 800mhz) jednak jak ostatnio zamawialem pamieci tej firmy to po I nie dzialaly z moja mobo, a po II wykonane byly strasznie tandetnie (radiatory ostawaly od kostek o ponad 1mm na krawedziach - odklejone calkiem <_< )

dzieki za rady,

pozdro

partyboy666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chetnie bym je wzial ale narazie nie mam funduszy, mam do wydania max. troche ponad 600zl wiec lipa (poczatkowo mialem wydac ~400zl wiec i tak sporo dokladam :) )

ktores z tej trójki co podalem sie nadadzą ??

Edytowane przez partyboy666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkopie troche temat, kupiłem w końcu patrioty i podkręcają się gorzej niż moje goodramy na elpidach <_< goodramy 667mhz cl5 spokojnie robily 800mhz 4-4-4-12 na 1,95V a patrioty czegoś takiego nie osiągają nawet na 2,2V, no cóż troche lipa ale zawsze to 2gb :)

pozdro

partyboy666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi