ediasch Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam nieiwiem jak przymocować blok wodny na karte graficzną.Kupić zapinke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copper Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Przykręcić..... Napisz jaki blok i karta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam nieiwiem jak przymocować blok wodny na karte graficzną.Kupić zapinke?? jaki blok wodny na jaka karte? wiekszosc blokow ma w komplecie zapinki od razu jak kupujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediasch Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 blok cpc(niebyło zapinki) a karta to geforce galaxy 7300gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 blok cpc(niebyło zapinki) a karta to geforce galaxy 7300gt wiec jest to raczej pytanie do producenta: zapraszam na www.cpc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tylko czy ten blok bedzie dobrze chłodzić kartę?Bo może sie okazać że ma za małą wydajność i karta zamiast być chłodna bedzie sie grzać...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nie no Panowie dobrze wiemy , że CPC jest nic nie warte . CPC prawie jak WC .... Love CPC 1 Love CPC 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediasch Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Panowie kupiłem cpc tylko dla tego że chciałem mieć cisze.NIe kręce komputerów ale niedostałem zapinki w zestawie. niema innego sposobu zapięcia tego bloku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Panowie kupiłem cpc tylko dla tego że chciałem mieć cisze.NIe kręce komputerów ale niedostałem zapinki w zestawie. niema innego sposobu zapięcia tego bloku?? mozesz go przykleic klejem termoprzewodzacym... tylko zapinka chyba lepiej sie sprawdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copper Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Dorób sam zapinke.... od biedy to kawałek plastiku/blaszki dokręconej śrubkami do karty i dociskającej bloczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Prowizoryczny blok- prowizoryczna zapinka ;-) ... aczkolwiek tańsza i bardziej "uniwersalna" (ewentualny demontaż) niż wszelkiej maści kleje (zakładam, że nie masz możliwości wykonania choćby najprostrzej z blaszki/płaskownika): Potrzebujesz dwóch opasek zaciskowych: Muszą być na tyle duże aby ich "łepki" nie przechodziły przez otwory montażowe w karcie gfx. W jednej ucinasz "łepek"- reszta w kosz. Tą całą przekładasz przez otwór w karcie aż zatrzyma się na łebku, przykładasz blok do GPU, wkładasz opaskę w drugi otwór a od spodu PCB zakładasz na nią ten odcienty "łepek" od drugiej opaski. Zaciskasz... i to wszystko. Jeśli masz cztery otwory montażowe możesz powtórzyć operację- na krzyż- ale jedna w zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 ot Mocowałem raz Storma takimi opasakami na mobo gigabyta, bo nie dało się uzyć zestawu montażowego... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediasch Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dzięki bardzo mi pomogliście. Pzdr4all :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak dasz rade to podeslij jakas fotke jak ten blok lezy na tej karcie B-) nie pytajcie czemu sie pytam :razz: poprostu chce zobaczyc jak to lezy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) bandit = lol . Ja mam blok cpc na gpu 6600 standardowe napięcie 450/800 @ 50/840 i max stresa mam tempaerature 45*C do tego najgorsza chłodnica świata cpc FL + blok cpc CPU i jakoś to jest . porc intel i taki blok to nie mam zastrzeżen ( celeron 2,53 ) na def ma 50 max . na chłodnicy nagrzewnicy od ax gpu 42 a cpu 47 max temperatury na codzień pasta cpu zalman gpu jakaś za 4 zł 7ml Edit : zapinke musiałem robić zam . przedłużyłęm tą z cpc za pomocą zaślepki slotowej pci Edytowane 27 Stycznia 2007 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...