kamilo23 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Najlepiej jest jak mam sprawdzian ze słówek muszę się uczyć definicji na pamięć takie jakie są w słowniku. :mur: Każdy patrzy na frekwencje. LO przy tym to był pikuś. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hm z tym uczeniem się wieczorami coś jest. Ja robie tak od zawsze. A co ciekawe i często zauważam to wieczorem sie uczę, uczę... Przed snem probuje powtorzyc i czasami mam duże problemy, a rano wstaje i wiem wsio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hm z tym uczeniem się wieczorami coś jest. Ja robie tak od zawsze. A co ciekawe i często zauważam to wieczorem sie uczę, uczę... Przed snem probuje powtorzyc i czasami mam duże problemy, a rano wstaje i wiem wsio ;) Kiedyś o tym czytałem - podobno w nocy z pamięci tymczasowej następuje zapis do stałej (coś jak w kompie z Ramu na HDD) :D W każdym razie ta stała pamięć jest pewniejsza i jakoś mniej chaotyczna - puki jest świeża, bo szybko się zaciera :D W każdym razie ja też uczę się wieczorem/w nocy - zwłaszcza jak jest dużo do zapamiętania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ale czytacie po cichu czy głośno powtarzacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Kiedyś o tym czytałem - podobno w nocy z pamięci tymczasowej następuje zapis do stałej (coś jak w kompie z Ramu na HDD) :D W każdym razie ta stała pamięć jest pewniejsza i jakoś mniej chaotyczna - puki jest świeża, bo szybko się zaciera :D W każdym razie ja też uczę się wieczorem/w nocy - zwłaszcza jak jest dużo do zapamiętania.Ja niestety mam taki problem ze po 21-22 za nic nie przyswoje zadnej wiedzy :( Ale czytacie po cichu czy głośno powtarzacie ?Raczej po cichu :D, gdybym mial na glos powtarzac swoje notatki z Polibudy to chyba juz dawno zeswirowalby od tych wszystkich lapjasjanow, epsilonow i innych [ciach!]l :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja muszę na głos bo inaczej nic nie zapamiętam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 gdybym mial na glos powtarzac swoje notatki z Polibudy to chyba juz dawno zeswirowalby od tych wszystkich lapjasjanow, epsilonow i innych [ciach!]l :DTaaa ziom, zdaża się, np. taki cytacik ze skryptu "Można oczekiwać, że rekombinacja nośników dyfundujących do warstwy opróżnionej spowoduje anihilacje ich w tej warstwie" :lol: Tego zdania się poprostu nie da na glos wymówić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 faking analiza matematycza - nie zdzierżę tego!! :kijem: :evil: :mur: - nie przebije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hehe, analiza matem. to byl chyba jeden z najlatwiejszych przedmiotow jakie mialem do tej pory :lol: no moze poza humanistyką dla inzynierów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hehe, analiza matem. to byl chyba jeden z najlatwiejszych przedmiotow jakie mialem do tej pory :lol: no moze poza humanistyką dla inzynierów :lol: :mur: Chcesz mnie zdenerwować źą, ja znowu humany lubie bo sie do nich nie uczę i zaliczam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja nie lubie ogólnie, ale u nas było "zaliczenie za chodzenie" z humany, to od biedy mogło być :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 faking analiza matematycza - nie zdzierżę tego!! :kijem: :evil: :mur: - nie przebije dzizas, toz to jeszcze w miare przyjemne jest :) gdybys mial bardziej zaawansowana i oderwana matme, to juz tak milusko nie byloby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 dzizas, toz to jeszcze w miare przyjemne jest :) gdybys mial bardziej zaawansowana i oderwana matme, to juz tak milusko nie byloby :) Ta bardziej oderwana matma czeka juz na mnie z nożem za rogiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 3 noce zarwane przez naukę... Śpieeeee. Pozdrowienia dla wszystkich zaliczających Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 No i pisze ten projekt...psze tew rojekt....pszam ty prekt...chyba jestem zmęczony :wink: Idę spać! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 faking analiza matematycza - nie zdzierżę tego!! :kijem: :evil: :mur: - nie przebije mi została jeszcze analiza, algebra i fiza niemam pojęcia jakim cudem to wszystko pozaliczam, ale mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze w końcu przebije :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ha, jak ja się cieszę, że egzamin z analizy mam dopiero w sesji letniej ;) Zdaje sobię sprawę, że są znacznie trudniejsze matmy, ale ta i tak już jest ciężka do przejścia na moim wydziale :| Moja sesja dopiero 2.02 się zaczyna. Właściwie byłem już na jednej zerówce, no ale cóż... Niestety trójek gość nie wstawiał, więc trzeba iść na egzamin :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jak dobrze pojdzie to sie obejdzie bez poprawek. No ale zobaczymy. Jak dobrze ze nie mam takich examow jak wy, matma i te klimaty. Mam za to swoje dziwne zaliczenia: elektrochemia, nanowarstwy i nanomaterialy, no i te pipipi polimery ktorych nieznosze. Po co mi jakies kauczuki?? Ehhhh masakra........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jak wszystko pozaliczałem w pierwszych terminach, tak to bede męczył. Dzisiejsza próba prawdopodobnie zakonczyła się porażką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja juz po dwoch egzaminach, jeden do przodu w zerowce (zreszta, chyba najwieszy fakt, jaki mialem na studiach ze zdawaniem), drugi raczej tez pchniety, ale wyinki bede mial jutro/pojutrze. Zostaly mi jeszcze dwa killerki - programowanie rownolegle (BTW, jest na sali ktos, kto zna generator NETGEN i sie orientuje w programowaniu? Help pilnie needed) i kompatybilnosc elektromegnetyczna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Łe, u mnie tylko dwa egzamy zostały: * Psychologa Rozwojowa * Psychometria Pierwszy we wtorek - czyli już jutro. Drugi w piątek. Do tego drugiego to jeszcze nic nie dotknąłem. Trzymajcie kciuki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Heh... u mnie jeszcze został jeden z trzech do zdania... wstęp do matematyki i algebra liniowa poszły w 1 terminie, a została analiza... :? Od razu szykuję się na 2 termin (13 lutego), a jutro pójdę tylko tak "na próbę". Niestety 3 egzaminy w 5 dni to trochę przerasta moje możliwości, trzeba było z czegoś zrezygnować... Ale i tak jestem zadowolony, że udało się wykonać plan i jestem już jedną nogą na drugim semestrze. Pozdrawiam studentów! :) Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 kufa kufa kufa jeszcze tylko 2: wave optics & modern physics mechanics kufa spie 4h na dobe od 2 tygodni, ile kol, popraw i egzamow juz bylo stracilem rachube, kawy poszlo wiecej niz kolumbia eksportuje w rok, a tu jeszcze prison break i heroes trzeba ogladac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Są juz nowe Heroes?!:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 razem z PB wrocil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 A ja jutro 3 podejscie do kola ze staty , czyli walcze o 1 termin, ale juz mi wychodzi bokiem ta stata bleeeehhh 1 egzam w piatek rachunkowosc a 2 egzam 8 lutego stata.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 kurde no dlaczego wszyscy już są w połowie sesji, a przede mną jeszcze całe piekło? :? :P Dziobak - ja również mam 3 egzaminy w 5 dni - więc nie jesteś sam... Wszyscy wylewają swoje żale to i Ja sobie pozwolę <_< a więc: egzamin nr 1: Finanse i bankowość - całkiem sporo typowego kucia na pamięć - cudów nie ma - zasady gry są proste - egzamin składający się z 10 pytań: wyjaśnij, podaj itp itd, punktowane w "systemie binarnym" czyli zerojedynkowym - albo wszystko dobrze albo wszystko źle. W międzyczasie zaliczenie ćwiczeń - więc trzeba by się też zadań troche poduczyć... egzamin nr 2: Statystyka - kto miał ten wie, bądź też słyszał - na ćwiczeniach niby wszystko fajnie się liczy, niby wszystko wiemy, a przychodzi zaliczenie i nagle nie wiemy co liczyć :) kupa liczenia z przewagą kupy.... na szczęscie ćwiczenia już zaliczone... ([chwalipięta mode:on] jako jedna z 3 osob w grupie [chwalipieta mode:off]) egzamin nr 3: Polityka społeczna - w sumie dużo pi****nia o wszystkim i o niczym - niewiadomo czego i jak sie uczyć.... but the winner is..................... Ekonomia matematyczna - pozdrawiam tego kto sprawił, że na mojej ścieżce edukacyjnej mam wątpliwą przyjemność spotkać się z tym przedmiotem.... może gdyby było więcej godzin ćwiczeń to inaczej by to wyglądało, a tak...... teoria + zadania greeeaaaat, najlepsze jest to, że nie jest to egzamin a jedynie zaliczenie...... zaliczenie na prawach egzaminu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dziobak - ja również mam 3 egzaminy w 5 dni - więc nie jesteś sam...Gdybym nie zdał mikro w zerowej (a wielu nie zdało ;) ) to mialbym 3 egzaminy w 3 dni, wiec nie narzekaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 kurde no dlaczego wszyscy już są w połowie sesji, a przede mną jeszcze całe piekło? :? :PE tam piekło odrazu :) Trza myśleć pozytywnie i się nie przejmować, jakoś to będzie - to podstawa, piekło to tylko pierwsza i druga sesja, poźniej się czlowiek przyzwyczaja, przynajmniej ja tak mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Pieklem (przynajmniej dla mnie) jest tez ostatnia sesja - kiedy uwalenie czegokolwiek oznacza koniecznosc przedluzenia studiow. Wbrew pozorom takie rozwiazanie ma swoje wady, bo mimo gotowej i napisanej magisterki nie mozna przystapic do obrony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...