kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Najpierw to trzeba pozaliczać przedmioty a później na rzeź chyba mam coś koło 12 egzaminów. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 phi tam co to jest sesja :) jeszcze daleko przedmna u mnie zaczyna sie ostre rycie dopiero po juwenaliach czyli cos po 24 :P jak narazie mega wakacjie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 U mnie ostre rycie się zaczyna pod koniec sierpnia :lol: a teraz to się czasem troche poucze jak się uda to git, jak nie to trudno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 no Panowie juwenalia ida a potem sie bedzie myslec co trzeba zaliczyc :D czas przeciez do listopada wiec jeszcze naprawde daleko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Obiboki ;) Sam nie uwazam tego za madre wyjscie, lepiej sie wysilic teraz, ale ok, moze jeszcze sie zmienie, bo w sumie dopiero zaczynam studiowanie.. Ale widze jednak po znajomych, ze oni rowniez wola podkuc przed sesja zeby miec komfort do listopada.. :P I gdy sie słyszy ze ktos bedzie miał kampani wrzesniowa.. eh tak dziwnie wiekszosc reaguje (jakby ze wspołczuciem ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 a ja sie pochwale zadnej poprawki z egzamu :P a teraz imprezay jutro potem w czwartek and juwenalia w poznaniu a potem juwenalia w lodzi , ale to i tak jakos malo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 To ja wam troche popsuje humory... HeHe brutalnie... Te wszystkie oblane egzaminy i pały w indeksach polecą na koniec studiów po średniej, że szczeny opadną... Mój kumpel skończył studia ze średnią 2,98... Sam miałem olewcze podejście do pierwszych terminów ;) Nie pyli sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 U nas nie wpisują do indeksów ocen 2 ani nie wliczają ich do końcowej średniej, poprostu w bazach danych w dziekanacie i w indeksach mamy puste miejesce ;) tyle dobrego jest na tym moim wydziale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 To ja wam troche popsuje humory... HeHe brutalnie... Te wszystkie oblane egzaminy i pały w indeksach polecą na koniec studiów po średniej, że szczeny opadną... Mój kumpel skończył studia ze średnią 2,98... Sam miałem olewcze podejście do pierwszych terminów ;) Nie pyli sie...nie patrze na srednia aby zaliczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 U nas nie wpisują do indeksów ocen 2 ani nie wliczają ich do końcowej średniej, poprostu w bazach danych w dziekanacie i w indeksach mamy puste miejesce ;) tyle dobrego jest na tym moim wydziale :) Dokladnie hary PG rulez. Policzylem sobie srednia z 9 semestrow i wyszlo mi okolo 4,0 wiec nie jest zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 makro na 5 :P phi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 no to juvenalia czas zaczac..... :gitarzysta: :banana: :twisted2: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Panie i Panowie co tu tak cicho - toć to przecież już czerwiec nadszedł ;) Ja za 10h mam pierwszy egzamin w tej sesji. Na pierwszy ogień idzie makro = tona materiału. Byle do przodu... :) Powodzenia wszystkim studentom [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 W środę mam 6 egzaminów + 4( jeden) w każdym tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 makro cwiczenia 5 phi egzam z makro phi banaly jutro marketnig cos sie napisze i programowanie phi w dlugi weekend kadry na ruszty jednym slowem co to za sesja ;D LOL LOL LOL piatek i sroda imprezy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) W środę mam 6 egzaminówyyy to jest legalne? makro cwiczenia 5 phi egzam z makro phi banaly jutro marketnig cos sie napisze i programowanie phi w dlugi weekend kadry na ruszty jednym slowem co to za sesja ;D LOL LOL LOL piatek i sroda imprezy :P na jakiej uczelni jesteś? żebym przypadkiem tam kiedyś swoich dzieci nie wysłał [; Edytowane 4 Czerwca 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 yyy to jest legalne? Tak sa to egzaminy z praktycznej nauki języka ang. czyli pisanie, słuchanie, czytanie, sprawność zintegrowana, gramatyka, mówienie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 coś u was szybko się sesja zaczyna ;] u mnie dopiero 19-stego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Omijaj szerokim łukiem Uniwersytet Łodzki!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhh Po za tym mozna sie uczyc w czasie semstru a na egzaminy juz sie prawie wiekszosc umie wiec nie wysowaj pochopnych wnioskow. ide na 2 zerowki a w czasie sesji bede mial 3 egzaminy jeszcze Edytowane 4 Czerwca 2007 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Po za tym mozna sie uczyc w czasie semstru a na egzaminy juz sie prawie wiekszosc umie wiec nie wysowaj pochopnych wnioskow. :lol2: :ploom: :ploom: :lol2: Tak, jasne :P Ja tez sesyjka dopiero od 18 :D, na razie zaliczonka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wystarczy sie przylozyc do cwiczen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Jeśli się ma ćwiczenia :P Ja w tym semestrze miałem łącznie całe 2 (słownie dwie) godziny ćwiczeń tygodniowo, reszta laborki z przedmiotów zaliczanych w poprzednim semie i dużo godzin samych wykładów ;] Edytowane 5 Czerwca 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Po za tym mozna sie uczyc w czasie semstru a na egzaminy juz sie prawie wiekszosc umie wiec nie wysowaj pochopnych wnioskow.Nie powinieneś się określać studentem, to przeczy przyjętym zasadom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jeśli się ma ćwiczenia :P Ja w tym semestrze miałem łącznie całe 2 (słownie dwie) godziny ćwiczeń tygodniowo, reszta laborki z przedmiotów zaliczanych w poprzednim semie i dużo godzin samych wykładów ;] w tym semestrze miałem tylko 1h ćwiczeń tygodniowo, a poza tym same laborki i troche wykładu + projeky samą sesje zaczynam 19-tego, ale tak późno chyba wszystkie polibudy zaczynają. z jednej strony dobrze, ale z drugiej uniwerki będą już po sesji, kiedy my będziemy dopiero zaczynali... pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 marketing zaliczony programowanie tez :) u tak tak tak jak to sie nie nazywam studentem, wejdzcie w temat alkohole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 U mnie ćwiczenia z mikro polegają na pisaniu dwóch kolokwiów co tydzień z tego co na wykładach było, nice. Ledwo co je zaliczam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 A na czym ty jestes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 No i jutro będzie rzeź. Trzymać kciuki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja w tym semestrze miałem łącznie całe 2 (słownie dwie) godziny ćwiczeń tygodniowo,.... w tym semestrze miałem tylko 1h ćwiczeń tygodniowo.... Sporo tych cwikow mieliscie :D ja lajtowo godzinka na 2 tygodnie :D albo jak kto woli 0.5h/tydzien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja mialem w ciagu tygodnai 6h cwiczen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...