Xanagaz Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 A na czym ty jestes?Finanse i rachunkowość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Finanse i rachunkowośćja za biore finanse i rachunkowosc jako 2 kierunek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 I poszło z tymi ćwiczeniami na 3+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Uff jakoś poszło choć do wyników to ja nie jestem pewny. W sobotę kulturówka. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 No panowie jak tam? Makro juz z 70% opanowalem ale zarzadanie kadrami nic narazie a w srode egzam ide sie troche poczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Cos mi sie wydaje ze tylko ja mam takie magiczne przygody z sesja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj po Kulturówce z W.Brytanii jakoś poszło powinno być te 60% ( ale i tak nie zdzierżę głupich błędów :mur: :mur: ) W poniedziałek Historia W. Brytanii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ucze sie jak cholera ;/ nie mam motywacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Ja już po makro. Mam nadzieję, że zdam choć punktowanie w systemie binarnym nie jest zbyt pomocne ;] Dodatkowo nie dość, że była tona materiału to nie miałem ostatniego wykładu - no i oczywiście musiało być z 5 pytań z niego :? (łącznie było ok 50 pyt.) Jutro ciężka przeprawa z polityki ekonomicznej ;/ ciężka dlatego, że: materiału też się troche nazbierało, cały materiał to jeden wielki bełkot - gorszy od polityki społecznej, ciężko się tego uczyć, no i sam egzamin trwa z 15 min max ;] 1 pytanie - 2 min na odp, 2 pytanie 3 min na odp, 3 pytanie 4-5 min na odp. Dziękuję ;] A później będę miał całe 2 dni żeby wkuć stosunki międzynarodowe, żyć nie umierać :D Edytowane 10 Czerwca 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Oj tak znam ten ból, tymczasem robie testy z historii :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 No ja trzaskam zadanie z mechaniki, a jutro pisze kolo. Aaa, czego to ja jutro nie pisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Kadry przez noc przwalkowalem i ladnie mi poszlo , malo mi zostalo siadam do makro we wtorek egzamin a zostalo mi juz niewiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 A ja jutro będę miał okazję pochwalić się swoją wiedzą o truciznach na toksykologii. :twisted2::twisted2::twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 cwiczenia marketing 4 dzis 0 z makro :) 1 zadanie cale , 2 cale 3...pograzyla mnie inflacja...napisalem w sumie 2 zdania...ale mysle ze spokojnie 3 bedzie jutro kadry i.....czas na odreagowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) yay. jak fajnie, super rady jak zdać sesje! omg omg omg ! tego mi bylo potrzeba! jaj, jacy wy fajni jesteście :D /a tak na serio - czy jak będziecie mieli kobiete to też będziecie pytać na forum "jaką pozycję wybrać? jak bardziej widowiskowo eiakulować jej na twarz" itp... rozwalacie mnie... ide po fajki, projektów i sprawozdań mam jeszcze kilka na dziś, jutro koło, pojutrze koło, w piątek koło, a potem juz sesja... sielanka na ETI@PG jest, mówie wam! Edytowane 12 Czerwca 2007 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 U mnie super 4 przedmioty w plecy z PNJA i witaj wrześniu kochany :mur: Na razie tylko 2 przedmity w przód Jednym słowem No comment. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) ide po fajki, projektów i sprawozdań mam jeszcze kilka na dziś, jutro koło, pojutrze koło, w piątek koło, a potem juz sesja... sielanka na ETI@PG jest, mówie wam!pewnie że sielanka, też mam fajnie, wczoraj 2 koła, dzisiaj koło, jutro 2 koła, jeszcze projekt z Javy do anpisania, ale to se już na wrzesień odłoże no i sesja :P z 5-6 wrześni będzie, w wersji optymistycznej :lol: Edytowane 12 Czerwca 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 iqomako czy ty wszystko bierzesz tak na serio? moge powiedziec to samo w kazdym innym temacie wiecej luzzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Kurczę i mówią, że studenci się teraz nie uczą. Kiedyś to w sesji szło się do pracy, bo wolne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 /a tak na serio - czy jak będziecie mieli kobiete to też będziecie pytać na forum "jaką pozycję wybrać? jak bardziej widowiskowo eiakulować jej na twarz" itp... rozwalacie mnie... ide po fajki, (..) weź puknij się w czoło nim następny raz coś napiszesz bo chciałeś chyba wyjść na elo dorosłego zioma i coś ci nie wyszło. Większość tematów na oślej można posądzić o brak sensu itd. Skoro Ci coś nie pasuje to po co wogóle tutaj wchodzisz? Pozatym nie widze, żeby ktoś z piszących w temacie oczekiwał tutaj jakiś "super rad". Ot gadka o sesji i tyle. Nie pasuje? poszukaj innego tematu / forum. ps. podpisuję się pod tym co napisał qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 tak czy inaczej kadry pozytywnie i mysle ze juz moge o nich zapomniec :> najlepsza byla babka "WIem ze niektorzy siedza na tym przedmiocie pierwszy raz na tej auli " :D no a zdjecie na wikipedi ma inne po jej nie poznalem hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaraz koło z inżynierii wiedzy, jutro egzamin z podstaw telekomunikacji, w sobotę egzamin z algorytmów rozproszonych... Tak wygląda życie na EiTI PW kier Informatyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 ja w tym tyg 5 kół i 2 projekty do oddania [; a potem już z górki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « * DAMASIO A. R. (1999). Błąd Kartezjusza. Emocje, rozum i ludzki mózg. Poznań:. Rebis (s. 7-15). W-1 * EYSENCK H. i EYSENCK M. (1996). Podpatrywanie umysłu. Gdańsk: GWP (Podzielony mózg, s. 133-142). W-3 * GOLEMAN D. (1997). Inteligencja emocjonalna. Poznań: Media Rodzina (Dodatek C Mechanizm powstawania strachu, s. 454-458). W-2 * LeDOUX J. (1998). Mózgowe reakcje poznawczo-emocjonalne. W: P. Ekman i R. J. Davidson (Red.) Natura emocji. Gdańsk: GWP (s. 190-197). W-2 * OATLEY K. i JENKINS J. M. (2003). Zrozumieć emocje. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN (Podejścia teoretyczne do emocji - s. 6-38 oraz Mózgowe mechanizmy emocji – s. 133-159). W-1 * CACIOPPO J., GARDNER W. (2001). Emocje. W: M. Jarymowicz (red.), Pomiędzy afektem a intelektem. (s. 17 - 44). Warszawa: Wydawnictwo IP PAN. W-5 * DOLIŃSKI D. i ŁUKASZEWSKI W. (2000). Typy motywacji. W: J. Strelau (Red.), Psychologia, t. II. Gdańsk: GWP (tu: s. 469-475). W-4 do 7 * HILGARD E.R. (1968). Wprowadzenie do psychologii. Warszawa: PWN (Mechanizmy obronne - s. 755-765). . W-7 * JARYMOWICZ M. (1997). Dociekania nad naturą emocji: o emocjach bez świadomości i emocjach bez spontaniczności. Czasopismo Psychologiczne, 3, (TU: s. 153-163). W-4 do 6 * MURPHY, S.T. i ZAJONC, R.B. (1994). Afekt, poznanie i świadomość. Przegl. Psych., 3, 261-299. W-5 * REYKOWSKI J. (1968). Eksperymentalna psychologia emocji. Warszawa: KiW (s. 294-300). W-7 * ZAJONC, R.B.(1980/1985). Uczucia a myślenie: nie trzeba się domyślać, by wiedzieć, co się woli. Przegląd Psychologiczny, 1, 27-72. W-5 *DOLIŃSKI D. i ŁUKASZEWSKI W. (2000). Typy motywacji. W: J. Strelau (Red.), Psychologia. Podręcznik akademicki, t. II. Gdańsk: GWP (TU: s. 476-491). W-8, 10 *GOŁĄB A. i REYKOWSKI J. (1985). Studia nad rozwojem standardów ewaluatywnych. Wrocław: Ossolineum (geneza i rozwój standardów - s. 12-31). W-9 *JARYMOWICZ M. (1997). Dociekania nad naturą emocji: o emocjach bez świadomości i emocjach bez spontaniczności. Czasopismo Psychologiczne, 3 (TU: s. 164-170). W-9 *KOFTA, M. (1979). Samokontrola a emocje (s.5-19 i 73-79). Warszawa: PWN. W-10 * ŁUKASZEWSKI w. (2000). Motywacja w najważniejszych systemach teoretycznych. W: J. Strelau (Red.), Psychologia. Podręcznik akademicki, t. I. Gdańsk: GWP (s. 433-435: Problem motywacji w psychologii humanistycznej) W-10 *WIECZORKOWSKA-NEJTARDT G. (1998). Inteligencja motywacyjna. Warszawa: Wydawnictwa ISS UW (Strategie wyboru celu, s. 13-23). W-10 *JARYMOWICZ M. (2006). O przejawach faworyzowania swoich względem obcych i rzekomej nieuchronności zjawiska (s.95-135). Warszawa: Wydawnictwo IP PAN. W-12 *REYKOWSKI J. (1986). Motywacja, postawy prospołeczne a osobowość. Warszawa: PWN (rozdział o empatii). W-11 *SZUSTER A. (2005). W poszukiwaniu rodeł i uwarunkowań ludzkiego altruizmu (s. 51-61). Warszawa: Wydawnictwo IP PAN. W-11. *CZAPIŃSKI J. (2004- red.). Psychologia pozytywna. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN (s. 13-17) W-13 *EYSENCK H. i EYSENCK M. (1996). Podpatrywanie umysłu. Gdańsk: GWP (Duch ponad materią - s. 235-242). W-13 *JARYMOWICZ M.. OHME R. K. (2002). Homo sapiens czy Homo automaticus?. W: M. Jarymowicz i R. K. Ohme (red.), Natura automatyzmów. Dyskusje interdyscyplinarne (s. 87-91). Warszawa: Wyd. IP PAN i SWPS . W-12 Oto moja literatura na jeden egzamin. Miałem go wczoraj i modlę się, żby dostać 3=. Geeezas ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 weź puknij się w czoło nim następny raz coś napiszesz bo chciałeś chyba wyjść na elo dorosłego zioma i coś ci nie wyszło. Większość tematów na oślej można posądzić o brak sensu itd. Skoro Ci coś nie pasuje to po co wogóle tutaj wchodzisz? Pozatym nie widze, żeby ktoś z piszących w temacie oczekiwał tutaj jakiś "super rad". Ot gadka o sesji i tyle. Nie pasuje? poszukaj innego tematu / forum. Zwracaj uwagę na poprawną pisownię i interpunkcję, ok? Zabronisz mu wchodzić do tego tematu? Jakim prawem? Niemniej uwaga o partnerce była totalnym debilizmem, tyle że skoro wiekszość tematów pozbawiona jest sensu, to takie wypowiedzi raczej nie powinny dziwić. Jakich rad można się spodziewać, skoro dyskutanci są tu chyba tylko po to, aby pochwalić się ile to mają egzaminów/zaliczeń w przeciągu kilku dni lub zwyczajnie chcą ponabijać posty. Tak, ośla łączka. :? Oto moja literatura na jeden egzamin. Miałem go wczoraj i modlę się, żby dostać 3=. Geeezas !Oj, nie przesadzaj. :P Przecież z tej literatury i tak trzeba "przerobić" tylko kilka(-naście) stron. Studentom życzę szczęścia na studiach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Przecież z tej literatury i tak trzeba "przerobić" tylko kilka(-naście) stron. 367 dokładnie tych "stron" jest. I na TEN egzamin trzeba przeczytać co najmniej 300 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 367 dokładnie tych "stron" jest. I na TEN egzamin trzeba przeczytać co najmniej 300 ;]Standard. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 367 dokładnie tych "stron" jest. I na TEN egzamin trzeba przeczytać co najmniej 300 ;] Jeśli się chwalimy liczbami, to na egzaminie z farmakologii na AM są pytania z 800 stron, z których każda jest ważna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Zwracaj uwagę na poprawną pisownię i interpunkcję, ok? Zabronisz mu wchodzić do tego tematu? Jakim prawem? ...na ogół staram się nie robić błędów. Troche się czepiasz imho :P no ale ok. Mój błąd. ...a do tematu - wchodzić nie bronie ale denerwują mnie takie zaczepki, które nic nie wnoszą do dyskusji. Tym bardziej, że wypowiedzi na poziomie 'bravo.pl' nie zwracaja uwagi moderacji w takim stopniu jak 2 (słownie: dwa) błędy w pisowni. eot. zavader - > z tą literaturą to troche tak wygląda jakbyś miał pierwszy raz w życiu egzamin :-P Wiadomo, że literatury zawsze jest sporo.. nawet w ilościach nie do przerobienia. W praktyce jednak wiadomo, że student potrafi sobie poradzić ze zdaniem takiego egzaminu bez zapoznania się chociażby z okładkami tych książek ;) Jutro mój 3 egzamin w tej sesji. Wish me luck [; Edytowane 13 Czerwca 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 ...a do tematu - wchodzić nie bronie ale denerwują mnie takie zaczepki, które nic nie wnoszą do dyskusji. Tym bardziej, że wypowiedzi na poziomie 'bravo.pl' nie zwracaja uwagi moderacji w takim stopniu jak 2 (słownie: dwa) błędy w pisowni.'Uwielbiam" ten argument. Oczywiście wiesz najlepiej co zrobił moderator w tej sprawie, jak zareagował, nie? :? Z pewnością wiesz też o tym, kto i za co dostał %. Dwa błędy zostały zaznaczone, a oprócz tego jest jeszcze interpunkcja. No to teraz będziemy mieli wyliczankę kto ile materiału musi przerobić. Nice. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...