kamilo23 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Szczęściarz B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Tak może przy okazji, można skończyć studia bez pisania magisterki? Czym to skutkuje, bo w sumie jak dla mnie, magisterka jest dla tych co mają zamiar kontynuować karierę naukową, ci co idą do pracy jakiejś to na chu... im magisterka? Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Niektóre można, jak masz niejednolite 2 stopniowe, wtedy najpierw piszesz prace licencjacką/inżynierską i na tym możesz kończyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Tak może przy okazji, można skończyć studia bez pisania magisterki? Czym to skutkuje, bo w sumie jak dla mnie, magisterka jest dla tych co mają zamiar kontynuować karierę naukową, ci co idą do pracy jakiejś to na chu... im magisterka? Nauczyciel potrzebuje mgr jak z innymi to nie wiem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Niektóre można, jak masz niejednolite 2 stopniowe, wtedy najpierw piszesz prace licencjacką/inżynierską i na tym możesz kończyć.Licencjat to swoją drogą się pisze, potem idzie się jak się chce na uzupełniające magisterskie i trzeba pisać magisterkę czy nie, aby mieć wyższe wykształcenie? A i może jeszcze to: czy trzeba pisać licencjat, aby móc kontynuować na uzupełniających magisterskich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) u mnie nie trzeba i wlasnie dlatego dla mnie to byl powod by zostac mgr'em, najpier 3.5* roku mozesz zrezygnowac i napisac prace inz a jesli chcesz kontynuowac to nic nie piszesz dopiero po 5* latach prace mgr *) wyidealizowany czas, bardzo czesto ulega znacznemu wydluzeniu dzieki takim przedmiotom jak PPS PTC PUC itd .... Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 jesli jestes na 5 letnich jednolitych musisz zrobic bo jesli nie zrobisz to w CV nie mozesz napisac ze ukonczyles studia czyli nadal masz skonczona srednia szkole w innym przypadku sa osoby ktorzy maja 3+2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Zlozylem dzisiaj prace magisterska i reszte papierow. Teraz zostala mi obrona a to juz niedlugo --> czwartek :]. Dla ciekawskich zalaczam pytanie na obrone hmmmmmmm raczej zagadnienia :D Edytowane 25 Czerwca 2007 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja też już do przodu wszystko 7:0 dla mnie, jeszcze tylko dwa autografy z języków i wakacje :D mib No tak na pierwsze 6 pytań mógłbym z grubsza odpowiedzieć po Technologii i Inżynieri Procesów Przemysłowych, ale jakoś miło tego nie wspominam :D mnie jeszcze trochę zostało do obrony, ale jednak dwa lata temu też tak mówiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nauczę sę do rana analizy? Nie? To idę po drugię piwo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja się twardo dzisiaj techniki światłowodowej ucze, całe 18 osób na 280 na roku tego nie zaliczyło, w tym ja, jutro się wybiore na dopyt, mam nadziej że go zastane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 hmm kulasa ? :> "grunt to inzynierskie podejscie " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) nom ptc wisi nad moja glowa teraz :D Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Ruonim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nauczę sę do rana analizy? Nie? To idę po drugię piwo :lol:Jak poszła analiza (jeśli mogę spytać :) )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wyszedłem po 20 min ;) Od dawna planowałem ją zostawić na wrzesień... Tylko, że nie planowałem dwóch innych, no ale zdarza się [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja mam jutro ostatni egzam... Też analizę... ustną :? (czyt. 100 twierdzeń, dowodów, definicji do wykucia się praktycznie na pamięć) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A ja sie pochwale, ze wczoraj (wreszcie - 2 miesiace zabralo PW wyprodukowanie tego dokumentu <_< ) odebralem dyplom mgr inż. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 czyt. 100 twierdzeń, dowodów, definicji do wykucia się praktycznie na pamięć) :mur:Dowodów się nie powinno kuc na pamięć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) A ja sie pochwale, ze wczoraj (wreszcie - 2 miesiace zabralo PW wyprodukowanie tego dokumentu <_< ) odebralem dyplom mgr inż. 8) No skads to nam :sad: Nam powiedzili ze dyplomy dostaniemy okolo grudnia :mur: ehhhhhhh weic porazka na maxa. edit: literowki Edytowane 27 Czerwca 2007 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A ja sie pochwale, ze wczoraj (wreszcie - 2 miesiace zabralo PW wyprodukowanie tego dokumentu <_< ) odebralem dyplom mgr inż. 8)Gratuluję, Panie Magistrze Inżynierze! Czy są jakieś plany kontynuowania pracy naukowej (czyt. studia doktoranckie, czy coś takiego)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Sesja za mną, czekam na drugi rok :) PS. Jak wygląda sprawa stypendiów naukowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 PS. Jak wygląda sprawa stypendiów naukowych?I ty studiujesz... straszne... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na kazdej uczelni inaczej, wystarczy na przykład pomyśleć, zajrzeć na strone uczelni, pójść do dziekanatu... dżizz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 na UŁ trzeba miec 4,75 chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Sesja za mną, czekam na drugi rok :) PS. Jak wygląda sprawa stypendiów naukowych? A bardzo to zalezy. Na PG jest tak ze tylko iles procent z ludzi z najwyzszymi srednimi dostaje stypy. dopiero to wporowadzili od tego roku i niestety stype na specjalizacji moglo dostac 4 osoby. A ja bylme 5-6 nie pamietam juz. Ogolnie to porazka bo kurde roznica miedzy njawyzsza srednia 0,15 w kasie wyniosla ponad 200pln ( 500 i 300pln). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 U nas na AE jest od 4,4 i są progi co 0,3 albo co 0,2 Ale jest śmiesznie bo 4,4 musisz mieć bez zaokrąglania tzn 4,39 nie kwalifikuje się na stype, ale już w przypadku wyższych progów jak masz 4,55 to masz próg 4,6 a różnice w kasie też są spore od 350 zetek bodajże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Gratuluję, Panie Magistrze Inżynierze! Czy są jakieś plany kontynuowania pracy naukowej (czyt. studia doktoranckie, czy coś takiego)? Nie. Nie mam po prostu ochoty... Moze kiedys jakies studia podyplomowe z jakiegos niezwiazanego kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie. Nie mam po prostu ochoty... Moze kiedys jakies studia podyplomowe z jakiegos niezwiazanego kierunku. A co konczyles?? Pytam z ciekawosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja właśnie wróciłem z egzaminu z Ekonometrii (całoroczny), jest dobrze :) jeszcze 7 liipca jeden exam z Projektowania Systemów Informatycznych i "wakacje" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A co konczyles?? Pytam z ciekawosci :DRadiokomunikacje i Techniki Multimedialne na Wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych Politechniki Warszawskiej alez to zajebiscie brzmi w pelnej krasie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Costi, a można wiedzieć czy dziennie czy zaoczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...