xpektor Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Angol +4, IT (TI ??) +3 (wiadmosci z lo), prawo... 2. Koles losowo wystawil oceny. Troszke przegiol, bo niektorzy przginajac odpisywali od siebie i zaznaczyli te same odpowiedzi i przykladowo jedna z tych osob dostala 4, druga 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) No i dzisiaj miałem egzamy z programowania sieciowego i Języków formalnych ... O ile programowanie sieciowe było do przejścia o tyle Języki Formalne to jakaś paranoja ... Wykładowca popisał się totalną złośliwością i chyba za bardzo nie zdawał sobie sprawy z tego ile zajmują te jego zadanka :/. 5 pytań godzinka czasu. Pierwsze łatwe - automat ze stosem Drugie drzewa wywodu narysować, dwa (różne) dla podanych wyrazów trzecie na podstawie tabeli pierwszeństw Trzecie - Mamy dany kod parsera w c (zajmuje całą stronę a4) i na jego podstawie napisać gramatykę języka ... Czwarte - mamy daną gramatykę i tablicę pierwszeństw Sprawdzić czy tablica jest poprawnie wypełniona (złośliwość bo była dobrze u wszystkich :/) Poniżej mamy gramatykę z usuniętym konfliktem - narysować do niej tablicę pierwszeństw i odpowiedzieć czy nowa gramatyka rozwiązuje konflikt i czy zmienia język ... Piąte - niestety nawet do niego nie dojechałem i za bardzo nie pamiętam... Było coś o gramatyce, trzeba było ją przerobić żeby nie zmienić języka a pousuwać w niektórych częściach rekursję i inne "ciekawe" kwiatki ... A co do zaliczenia laboratoriów które niestety oblałem to zaliczyło je 6 osób na 50 w czym 3 totalnym fuksem (56 punktów a zaliczenie od 56 ;) Edytowane 2 Lutego 2008 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 U mnie w pt byla fajna akcja :P Egzamin z matmy, na sali 2 kierunki (moj budownictwo i budowa maszyn), pan dr M. napisal pytania na tablicy (bylo ich 11 w 1,5h) i powiedzial: Kto zrezygnuje odrazu niedostanie wpisu(2) ale bedzie mial tylko 1 termin poprawkowy. Wystarczy na kartce napisac ze rezygnuje... bla bla bla Z prawie 100osob zostalo 7-8 hehe to jest masakra. A w czwartek na egz z fizy kupilismy dr kawke, paczki (tlusty czwartek) i gazety. Wszyscy mieli te same "pomoce naukowe". Kazdy byl pewny ze 4, 5 bedzie. Wczoraj wyniki: 3 czworki, 6 dwoj i reszta 3, 3- hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Ostatni egzamin.....w srode a nie chce mi sie uczyc PORAZKA ;/ ;/ ;/ Wszystko na 4 zaliczone moze uda :| Juz mialem mysli zeby zostawic to na poprawkowa ale momecze sie w nocy i jutro ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 (edytowane) Ja mam telekomune w plecy, poprawka dopiero pod koniec lutego :? Środa - sieci. Czwartek - matematyka - komputerowe metody optymalizacji (egz. ustny!) :-| Edytowane 4 Lutego 2008 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Studiuje na AGH wydział GiG i kierunek GiG, miałem dzisiaj wyniki z maty... byłem pierwszą osobą pod kreską;/// btw. na 220 osób zaliczenie, a co za tym idzie pierwszy termin egzaminu miało 38 osób, z czego 10 zdało..... Jak to jest dokładnie? Gość zebrał dzisiaj indeksy tylko od tych co zdali od reszty nie chciał. Czy jak podejde do drugiego terminu i powiedzmy, że zalicze to wpisze mi tylko ocene z drugiego terminu, czy 2.0 z pierwszego też? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Czy jak podejde do drugiego terminu i powiedzmy, że zalicze to wpisze mi tylko ocene z drugiego terminu, czy 2.0 z pierwszego też?To już zależy od uczelni/wydziału. U mnie na PG nie wpisują nigdy 2.0, nawet jak się nie zaliczy i warunek ma. Po prostu puste miejsce do uzupełnienia w przyszłym roku zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 hary - tak jest na eti i TYLKO na eti - na chemi i innych wydzialach nawet po poprawce napisanej na 5 wpisuja 2/5 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 No miałem dopisać, że "na moim wydziale" ale jakoś mi to umknęło. Że na innych wydziałach jest inaczej to wiem bo parę osób znajomych też się na PG uczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Właśnie odebrałem wyniki z matematyki dyskretnej i... po sesji :) Miałem jeszcze egzaminy z algorytmów i struktur danych oraz z równań różniczkowych. Ciężki semestr był... A z tym, że nie wpisują oceny 2 do indeksu to na PW chyba też tak zazwyczaj jest. Na moim wydziale napewno. Edytowane 5 Lutego 2008 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak ktoś koniecznie chce to wpiszą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 ee to Hary masz spoko na PG. ja na ETI mam łamańce typu 2/2/3 :D. rekord guinnessa ma mój kumpel, ma 2/2/2/2/2 :D...studiuje nadal i się przymierza do kolejnego terminu xD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 heh uwaliłem mikrokontrolery - jutro II termin trzymajcie kciuki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Na razie wszystko w przód :) Trzymamy. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 heh aż nie wiem czy cokolwiek powinienem tu pisać wszyscy widze informatycy/inżynierowie, a ja tymczasem ... turystyka ;p tak czy inaczej zerówka z podstaw T. z[ciach!]a maxymalnie w pt 1 termin, ekonomia jeszcze gorzej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 jak to wszystko czytam to odechciewa mi sie isc na studoa :unsure: powodzenia Wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 ee to Hary masz spoko na PG. ja na ETI mam łamańce typu 2/2/3 :D. rekord guinnessa ma mój kumpel, ma 2/2/2/2/2 :D...studiuje nadal i się przymierza do kolejnego terminu xD.Jakby nie te łamańce to niektórzy te rekordy by pobili... :lol: Z drutów po drugim semie to u nas było chyba 6 czy 7 terminów a i tak nie wszyscy zaliczyli :lol: Już nie wspomnę o 3 roku powtarzania procesów losowych czy elektrodynamiki gdzie tez się po 3 terminy zdarzały w sesji :lol: iejsca w indeksie by nie starczało. A wykładowców to mam y bardzo niefajnych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamero Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Dziobak, jesteś na PW na MiNI? Matematyka może? EDIT: Widzę po przedmiotach, że to jednak Informatyka. Ja jestem na pierwszym roku matmy i dzisiaj uwaliłem pierwszy termin z ustnej algebry. Szkoda, bo doktorek miał dobry humor i niektórych puszczał, a jak oblewał, to po dwóch minutach. Ja siedziałem ponad 30 minut i w końcu walnąłem się okrutnie na rozwinięciu Laplace'a, a to było chyba już ostatnie pytanie. Edytowane 5 Lutego 2008 przez lamero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 ludzie, sesja skonczona, pic a nie na forach siedziec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 to ze u ciebie skończona nie znaczy ze u innych ;] , polibuda szczecińska ma do 13 lutego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 ja 14.02 ostatnia poprawka z matmy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 to ze u ciebie skończona nie znaczy ze u innych ;] , polibuda szczecińska ma do 13 lutegoJak się zdało wszystko w pierwszym terminie to można uznać sesję za zakończoną i nie czekać do 13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 a AR w krk ma do 14.02... No i jeszcze poprawka mnie czeka 19 (statystyka...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Jak się zdało wszystko w pierwszym terminie to można uznać sesję za zakończoną i nie czekać do 13.Jak sie ma 11 przedmiotów z czego 8 to egzaminy a reszta zaliczenia to zdając w 1 terminie nadal możesz nie mieć końca sesji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Hary. ty mi powiedz jak można zawalić procesy losowe, jak się domyślam to przedmiot prowadzony przez Wojtusia :D? z drutami się nie wywyższam, bo sam to pisałem chyba 7 razy ;D. ale już to mam za sobą... jedyny taki przedmiot z którym się męczyłem. Wredna babka prowadząca... potrafiła z uśmiechem na twarzy powiedzieć, że wyników nie wywiesiła...bo chciała zobaczyć nasze miny gdy nam powie "nikt nie zaliczył" xD. zabrakło mi wtedy 0,5 pkt z 30 do zaliczenia ;]. Jak już się dopchałęm do egzaminu, to zaliczyłem go w pierwszym podejściu. uroki studiowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Hary. ty mi powiedz jak można zawalić procesy losowe, jak się domyślam to przedmiot prowadzony przez Wojtusia :D?Jakiego Wojtusia? Absolutnie, u wesołego Romka zwanego także Romryk'iem, średnio połowa ludzi nie zalicza w 1 terminie, a niektórzy się męczą kilka lat. Ogólnie to część wykładowa przedmiotu to ostra pamięciówka i trza naprawdę do tego usiąść parę dni wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Jak się zdało wszystko w pierwszym terminie to można uznać sesję za zakończoną i nie czekać do 13.Pewnie zaliczyłeś wszystko w 1 terminie skoro tak piszesz. Gdzie studiujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 :lol: Proclosy.. Roman to zupelnie inna historia. Wystarczy rzucic okiem na liste wynikow na jego stronce, zeby zobaczyc ze oprocz normalnego ciagu kolejnych numerow indeksow jest pewna czesc zupelnie dziwnych numerow jakby kazdy z innego rocznika, ktore pojawiaja sie regularnie co semetr :) Sam znam pare osob co na 8 semestrze jeszcze nie maja tego zaliczone. Dla mnie (mimo ze fartem odrazu to zdalem bo mi zgubili prace i potem dodali X punktow w ramach "rekompensaty") to byl jeden z glupszych przedmiotow na tym wydziale. Skrypt pamieciowki, az sie rzygac chce jak sie o tym pomysli. W ogole cale to ich pietro (np koza) bylo "udane"... Ale potem jest juz tylko lepiej. Specjalizacje i robimy bardziej to co chcemy, latwiej sie zalicza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 mikroklocki pchnięte na 4.5 ^^ = sesja complete ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Zaliczyłem mikrokontrolerki... całe 3.5 :D yeah! i układy elektroniczne... idzie w dobrym kierunku, już mnie nie wywalą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...