hary Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nie jesteś sam :P Ale ja tam się tym specjalnie nie martwię, przyzwyczajony do czterech 'wrześni' jestem (koszt kilku dni odpoczynku podczas sesji, ale nie ma się co przemęczać) :P Na razie jeden, ale jeszcze 5 przedmiotów przede mną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Jeszcze 2 zaliczenia i idę na front- jeden przeciw wszystkim. Najlepszą obroną jest atak! A po studiach planuję wojo :) Edytowane 16 Czerwca 2008 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 ech... od środy 3 egzaminy pod rząd - mikrobiologia, gleboznawstwo, ochrona środowiska... a chemia na wrzesień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Statystyka otworzy mi rok akademicki we wrześniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 A jednak Marketing do przodu :P Jeszcze tylko Sprzęgi informacyjne w czwartek i koniec tego semestru (oby na czysto).. Potem zaczyna się sesja i może trzeba by się wziąć za jakieś zaległości i coś do końca czerwca zaliczyć, no i we wrzesniu też powalczyć z tymi zaległymi.. Kiedyś się pochwalę ocenami jak już będe po wynikach z SI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 kampania wrześniowa czeka mnie w pełnym wydaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mnie tez jutro egzamin a mam tylko...sciagi mam nadzieje ze glupie babsko bedzie siedzialo na czterech literach to bedzie sie dalo cos ciagnac bo jak nie.... Jeszcze dwa projekty do oddania jeden "zrobiony" drugi sie "robi" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 ja dzis poszedlem na fize na golo. bez sciag, kartki czy nawet dlugopisu i zdalem hehe na 3. kampania wrzesniowa w moim wypadku ograniczy sie do 1 potyczki z matmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 dzis bylo ok :) ale zobaczymy co bedzie na wynikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jutro ostatni egzamin z obecnego semestru -> Sprzęgi Informacyjne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dziś miałem ostatni egzamin z jakiegoś durnego zarządzania, poszedłem kompletnie nieprzygotowany i dostałem 4,5 :) Chyba pierwszy raz udało mi się skończyć sesję tak szybko :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Fiza i matma zaliczona w pierwszych terminach, z materiałoznawstwa byłem zwolniony - podsumowując sesja w tydzien i wakacje :D Systematyczna nauka przez te dwa pierwsze semestry dała efekt. Po wakacjach dalsza częsc zmagań na MiBM @ WIMIR AGH Kraków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Level VIII complete! 30/30 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 W tej sesji 9:1 dla mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Moje oceny na VIII Semestrze Informatyki PS: Ochrona Praw Autorskich 4,5 Marketing 3,5 Informatyzacja Organizacji 3,5 Sprzegi Informacyjne 3,5 Inżyniera Finansowa 4,5 Systemy Informatyki Biurowej 4,5 Komputerowe Wspomaganie Zarządzania 3,5 Bazy Danych w Zarządzaniu 4,0 Seminarium dyplomowe 5,0 Średnia (ważona): 4,1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 I po co to komu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 @qbass - spokojnie, wyluzuj, weź dwa głębokie wdechy, pomyśl o czymś miłym. Wiemy, że sesja i te sprawy ale po co być tak opryskliwym, kolega chciał się pochwalić po prostu ocenami. Ech, takie oceny ostatnio u siebie widziałem w podstawówce :rolleyes: Jutro, a raczej dziś ostatni egzamin, "sygnały i systemy", albo dziś albo we wrześniu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja jesio dzisiaj i w piątek. Dzisiaj tzw. następne opto[ciach!]o - technika laserowa, w piątek następne opto[ciach!]o - systemy wizualizacji informacji :P Jeszcze tylko te dwa zaliczę i koniec uczenia się bzdur z niemojej specjalizacji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 biofizyka i analiza... jak zdam zaleje robaka, jak nie, zaleje go dwa razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Macie na pocieszenie :lol: http://www.sesja.neostrada.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jutro, a raczej dziś ostatni egzamin, "sygnały i systemy", albo dziś albo we wrześniu <_<No i **** - zaliczyło 6 na 30. baj baj do września :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 No i **** - zaliczyło 6 na 30. baj baj do września :sad:20% osób zaliczyło, nie tak źle jak na termin podstawowy z trudniejszych przedmiotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 dwa w plecy kurrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 A u mnie angielski 4, podst prog komp 4.5 lab i 4.5 egzam, elektrotechnika egzam 3.5, architektura komputerow egzam 3, miernictwo egzam 4.5, została elektrotechnika lab, architektura komp lab, filozofia egzam i ebiznes egzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 A dzisiaj dostałem marchewkę z zaległej Inżynierii Oprogramowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Uf ostatni, Ekonometria poszalalem 4,5 Dobije sesje we wrzesniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) U mnie ostatnia sesja w życiu skończyła się 24 czerwca :) Nie obyło się bez nerwów- bez litości większość na wrzesień, a do obrony przystąpiło w sumie z 5 osób. 2 lipca mam nagły atak mgr - może poleje się krew z nosa i od amputowanych kciuków! :> Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Właśnie sobie obejrzałem wyniki z ostatnie egzama i się okazało że sem6 bez poprawek jednak będzie (pierwszy w historii) :mrgreen: Tylko jeden szajs z 5 semestru we wrześniu do zaliczenia :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Mgr inż. :D Hail to the king, baby :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Slayer moje gratulacje! W sobotę matematyka, w niedzielę e-biznes. Ostatnie 2 egzaminy, matematyki się boję panicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...