Xanagaz Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Każdy wie (powinien) na co idzie przed wybraniem kierunku i co go czeka na nim i po nim, więc takie gadanie to o kant [gluteus maximus] ;) Edytowane 17 Czerwca 2007 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 wiem bo sam koncze PG.Fajnie masz ;] też skończe za kilka(naście :P) lat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 moj kierunek to informatyka stosowana, wiec laby to nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Fajnie masz ;] też skończe za kilka(naście :P) lat :lol: Hehe spoko ja koncze 1 kierunek (Inzynieria materialowa na mechanicznym) na PG®, jeszcze jeden (oceanotechnika inzynierskie) mi zostal. Jeszcze sobie troche postudiuje :] Moze jakis spot purepcowcow z pgr bysmy zrobili?? :> Edytowane 17 Czerwca 2007 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Moze jakis spot purepcowcow z pgr bysmy zrobili?? :>Ano można :P Ale nas tu chyba niewiele, tzn ja kojaże tylko Ciebie i Igomako. I jeszcze jakaś dziewczyna chyba jedna była ale nie pamiętam jaki nick. Wielu się pewnie ukrywa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ano można :P Ale nas tu chyba niewiele, tzn ja kojaże tylko Ciebie i Igomako. I jeszcze jakaś dziewczyna chyba jedna była ale nie pamiętam jaki nick. Wielu się pewnie ukrywa :P :] cos sie wykombinuje a ze nas tylko tylu a co z tego. Reszta sie pewnie ukrywa. Moze jeszcze ktos dolaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 A nic w sumie że niewiele, ale zawsze co więcej to weselej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 moj kierunek to informatyka stosowana, wiec laby to nie ma ;)Jak to jest na EiT to OK, ale jeśli na czymś innym to nie mam pytań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Kulturówka i Historia WB zaliczone na 3. Ale i tak kampania wrześniowa rusza. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Tak btw .... http://sesja.willbedefeated.com/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dobre mało nie spadłem z krzesła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Pozostal jeden egzamin z 3 :| up no i troche mniejsze kartkowek do zdania ale ogolnie nie jest zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Kolejna 4 do kolekcji, tym razem z historii gospodarczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ale wy macie lekkie studia coponiektórzy :lol: tu czwóreczka, tam czwóreczka... a ja nawet angola w tym semie nie zaliczyłem... :lol: i wczoraj się dowiedziałem że profesorek ( co za debil...) zgubił sprawdzając moje kolokwium i następny przedmiot na wrzesien...cudowny miesiąc będzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Językoznawstwo 3 pedagogika 5. Teraz czekamy na wrzesień :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Urlop od jutra do 2 lipca. Tak można pracować. W planach wykonanie kawałka pracy dyplomowej. Z obrony w lipcu nici - nie chce mi się/nie wyrobię się. Podobnie pewnie będzie z projektem sieci. Dam radę. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 jutro egzmin a ja piwo pije moze ide sie pouczyc kadry zaliczone 4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 jutro egzmin a ja piwo pije moze ide sie pouczycJa też jutro mam i piwko pije i co? norma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ja też jutro mam i piwko pije i co? norma ;] To ja tez sie z Wami napije wirtualnego piwka <piwo> Sesja zaliczona calkiem niezle, ale nadal mecze sie z magisterka :( Pomimo ze prawie koniec to i tak w pip roboty nadal, a tu popraweczki a tu cos. Ehhhhhhh a do egzaminu zostalo niewiele :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Pochwalę się - dzisiaj zdałem przedostatni egzamin :-) Jutro ostatnie starcie z prawa gospodarczego. A potem ..... wakacje i obrona w październiku :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lion heart Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kulturówka i Historia WB zaliczone na 3. Ale i tak kampania wrześniowa rusza. :sad:Studiuję filologię angielską zaocznie w Krośnie - 8 egzaminów miałem. Będzie kampania wrześniowa, bo z jednego mnie nie dopuściła babka (British Studies - kultura), psychologii nie zaliczyłem oraz lingwistyki... czekam na dalsze wyniki. To wszystko jest fajne, szczególnie, że powiedziano nam co dokładnie będziemy zdawać 2 tyg. przed sesją - w dodatku ja pracuje na dwóch etatach i walili terminy z dnia na dzień :-) Nie przeszkadza mi to, ale trochę mnie denerwuje, że inne kierunki mają po 2-3 egzaminy i wszyscy narzekają, jak to ciężko mają - ja miałem do nauki z samej historii GB z jednego semestru ponad 100 kartek, a tu cały rok trzeba zaliczać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Znam ten ból Ja jestem w plecy 4 przedmioty z PNJA :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Bazy danych masakra chyba sobie odpuszcze ten egzamin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 mi na wrzesień tylko dwa zostaną heheh no jeszcze czekam na wyniki z matmy ale raczej jestem przekonany, że polegnę ;) Tak że zarządzanie finansami przedsiębiorstw i prawdopodobnie zastosowanie matematyki w zarządzaniu --> wrzesień/październik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 zazdroszcze wam, bo mnie chyba wrzesień nie ominie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 zazdroszcze wam, bo mnie chyba wrzesień nie ominie :lol: http://img146.imageshack.us/img146/3334/oosesjazr9.jpg A coz to za kierunek?? Cos mi sie wydaje ze cos zwiazane z silnikami/mechanika maszyn :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Sesja zaliczona :) Były ogromne problemy z zaliczeniem prawa gospodarczego. Kolo miał przyjechać na 9. Zdziwił mnie fakt, że widziałem go na uczelni przed 8 rano, jak przyjechał po jakieś papiery i pojechał. W dziale dydaktyki dowiedzieliśmy się, że egzamin odbędzie się o 10:30. Ok, wszystko było by w porządku gdyby nie fakt, że było nas tam chyba ze 100 osób do przepytania. Koleś przyjechał, wzruszył ramionami i powiedział że nic go to nie obchodzi. Jak zaczęła się robić awantura powiedział że idzie do swojego pokoju i że mamy po niego przyjść, jak w sali będą 2 osoby. Koleżanka nieco się wkur***** i poszła do naszej opiekunki roku, która zrobiła dodatkową awanturę. Na szczęście kolesia, pytanie każdej osoby trwało tyle, ile wpisanie oceny do indeksu ;-). Przepuścił wszystkich i chwała mu za to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 A coz to za kierunek?? Cos mi sie wydaje ze cos zwiazane z silnikami/mechanika maszyn :] mechanika i budowa maszyn :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 To i ja sie pochwale. Mi zostala zaledwie <lol> mechanika ;/ Kier Automatyka i Robotyka POLSL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja juz praktycznie na drugim roku mgr, musze odebrac tylko dwa zalegle wpisy i jazda. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...