costi Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dziennie, studia jednolite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Heh... a ja dziś analizę na 4 => wakacje do października => drugi rok :D Powodzenia wszystkim zdającym. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 kolejny semestr bez dziekanki !!! jutro formalnosc - ustny z optyki falowej i exam z fizjologii ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) No to sie pochwale. Wlasnie zostalem magistrem inzynierem Politechniki Gdanskiej Wydzialu Mechanicznego :DDDDDDDDDDD Teraz to tylko opijac :DDDDDD Edytowane 28 Czerwca 2007 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Gratulacje!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 gratuluje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 A dzieki dzieki!!!!!! Nawet nie wiem jak te 5 lat minelo. Az mi sie lezka w oku kreci. No ale co zrobic takie zycie, czas zaczac nowy etpa zycie. Z uczlenia sie nie zegnam, jeszcze sie 2,5 roku pomecze na PG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Gratki mib! :) Nawet nie wiem jak te 5 lat minelo.Łeee, w 5 latach się zmieściłeś... słabo się starałeś :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Gratki mib! :) Łeee, w 5 latach się zmieściłeś... słabo się starałeś :razz: A dzikei dziekie :D :rolleyes: No chyba masz racje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 bazy zaliczone na.....3 :P niewstrzelilem sie w zestaw hehhe jutro finanse przedsiebiorstw a ja...pije piwo i ogladam film potem cos zerkne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Wybrałem indeks, zdobyłem wpis ( ambitne 3.0 ) z systemów teleinformatycznych czy czegoś podobnego - generalnie bawiliśmy się szyfrowaniem i rysowaniem sześcianów połączonych w pierścień. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 No to sie pochwale. Wlasnie zostalem magistrem inzynierem Politechniki Gdanskiej Wydzialu Mechanicznego :DDDDDDDDDDD Teraz to tylko opijac :DDDDDD Gratulacje, Panie Kolego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) graty tez moze kiedys zostane ;] update: boj z mikroprocesami za mna :) jeszcze projekt z analogow oddac no i sprawko i kartkowka z miernictwa no a potem wakacje ;) Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 odkopuje poniewaz Panowie i Panie sesje letnią uwazam za oficjalnie zakończoną :lol::lol::lol: jutro składam indeks i będe dwiema nogami na 5 semestrze :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mechaniczny rox :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tia a ja powtarzam 1 rok. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tia a ja powtarzam 1 rok. :mur: Nie martw sie, ja na przyklad juz od ponad pieciu lat jestem na pierwszym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Slow, na tym samym wydziale i kierunku? :lol: Znam paru kolesi którzy po trzecim razie na pierwszym roku u nas na wydziale już se odpuścili i zaczęli inny kierunek, i jak dla mnie to byli już rekordziści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 5x pierwszy semestr informatyki, 4x marketingu, teraz juz nawet nie wiem jaki mam kierunek ;) Po kazdym semestrze zaczynam od poczatku, na ogol jedyne wizyty na uczelni to wlasnie zeby zalatwic formalnosci rekrutacyjne i miec papier do WKU :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) No to widze ze nie jestem sam w lubianiu uczelni ;) Pozatym kto odgrzebal ten nie lubiany topic :P 4 rok eit a mnie sie uczyc karza mata zapowiada sie nie ciekawie rachunek rozniczkowy i roznicowy ;/a gdzie tam jeszcze teoria sygnalow czy teoria informacji kodowania i inne dziwne nazwy przedmiotow, jedno jest pewne od jutra sie ucze ;) a tak pozatym zostal jeszcze tydzien miejmy nadzieje dobrej zabawy :P Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 http://img139.imageshack.us/img139/5323/cocacolacigany3.jpg Pisac sciage w wolnych miejscach, drukowac, przyklejac na 0,5l i zdawać! Ja jutro przetestuje ta metode :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 A nie lepiej na hardkorze zabrac ze soba 2,5l ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nieładnie jest ściągać na egzaminachczy kolokwiach, nie powinno się tak robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nieładnie jest ściągać na egzaminachczy kolokwiach, nie powinno się tak robić... Wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 kreatyna wzmaga proces zapamietywania polecam na sesje itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 To zalezy od organizmu bo moze wystapic na poczatku zupelnie inna reakcja organizmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Byle temat o wspomagaczach zapamietywania, wiec prosze nie kontynuować OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 I jak sie sciagalo ? Dales rade ? Etykieta sie sprawdzila ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ehehee zapomnialem napisac, bo zaraz po wszystkim poszlismy opijac to zaliczenie :) Tak jak sądzilem - wystarczylo postawic butelke nie doslownie przed soba, ale obok, by nie wzbudzac podejrzen, ze sie nią zasłania. Gladko poszlo. Mialem tam mase wzorów, teorie jako tako kojarzylem, ale wzorow nie chcialo mi sie wkuwać. Fakt faktem, nie ma zbyt wiele miejsca, dlatego trzeba tylko najwazniejsze rzeczy zamieszczac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Robienie sciagi samo w sobie jest skutecznym sposobem na nauke. Sciaga - jak powszechnie wiadomo - ma to do siebie, ze zamieszczamy w niej najwazniejsze informacje. Ja czasami w szkole korzystalem, ale w wiekszosci przypadkow samo jej robienie pomagalo mi na tyle, ze nie musialem z niej korzystac ;] Pomysl z Colka jest genialny, miejsca tam sporo, zalezy jak sam sie rozlokujesz. Pozostaje tylko problem czytelnosci. Zeby nie brac butelki i na hardkorze nie czytac etykiety [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 fipa drukowałeś na folii czy normalnie na papierze i się nie skapowali?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...